Лайм

Неможливо словами передати свої відчуття: Санта Дімопулос розповіла про повернення в Україну

"Сльози біжать мимоволі, хоч я вважала, що виплакала уже весь життєвий резерв"

Українська співачка Санта Дімопулос, яка через початок війни в Україні виїхала до Італії, повернулася додому. У соцмережах вона поділилася, які емоції переживала під час поїздки.

"П’ятого червня я приїхала до своєї рідної України. З 8 ранку і до самого вечора, майже без зупинок я летіла додому. Вперше з початку війни. Неможливо словами передати свої відчуття. Сльози біжать мимоволі, хоч я вважала, що виплакала уже весь життєвий резерв", - зізналася зірка у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Дімопулос також додала, що її не зупинили ні ранкові вибухи, ні прохання чоловіка не їхати зараз. Крім того, вона відповіла на питання, яке часто отримує від підписників: "ні, я не боюсь", - заявила Санта.

"З усім, що відбувається, я тільки зрозуміла, як сильно я скучила, як глибоко викарбувалось і змінило мене те, що сталося з моєю країною... Я дивлюся в дзеркало і не впізнаю себе. Мене не зупинили ранкові вибухи, переконливі прохання чоловіка не їхати зараз і розуміння того, що в Києві мені буде ще болючіше за мою Україну", - зазначила виконавиця.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Знаменитість підсумувала свій пост словами подяки, які адресувала всім українцям:

"Господи, нехай швидше це закінчиться, нехай ми переможемо цю страшну війну за свої життя, за свою свободу та майбутнє, за наших дітей, за всі наші цінності. Я дуже щаслива і вдячна кожному за підтримку, за кожне добре слово. Українці, ви найкращі в світі люди!".

Санта Дімопулос - українська співачка, випускниця третього сезону проєкту "Фабрика зірок" Костянтина Меладзе, колишня солістка українського гурту "ВІА Гра", колишня солістка українського гурту "7 небо". Чемпіонка світу з бодибілдингу та фітнесу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі