Лайм

Соліст Imagine Dragons підняв прапор України на концерті у Празі: відео

Українці оцінили красивий жест

Дедалі більше світових зірок під час концертів та публічних заходів висловлюють підтримку Україні. Синьо-жовті прапори на сцені вже піднімали Тілль Ліндеманн із Rammstein та Біллі Айліш, а тепер до них приєднався Ден Рейнольдс із Imagine Dragons.

Фото: https://www.instagram.com/imaginedragons/

5 червня американський гурт виступив у Празі, і під час виконання пісні "Walking the wire" соліст підняв український прапор. Його він отримав від дівчини з Харкова – мешканки зруйнованого російськими окупантами району Північна Салтівка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Imagine Dragons Fan Page (@imagine.dragons_ua)

На відео Рейнольдс міцно тримає символ української боротьби, притискає його до грудей та піднімає високо над головою. "Я візьму тебе за руку, коли гримне грім. І я триматиму тебе міцно, я не зійду зі шляху. Я обіцяю тобі, що ми впораємося з тим, що трапиться. Ми йдемо по натягнутому канату", - говорить текст пісні.

Imagine Dragons - популярний американський рок-гурт, який вже кілька разів виступав в Україні. Після початку повномасштабної війни музиканти підтримали нашу країну. Вони скасували концерти в РФ та взяли участь у благодійному марафоні Save Ukraine.

"У світлі недавніх подій ми з сумом повідомляємо, що наші концерти в Росії та Україні скасовуються до подальшого повідомлення. Наші думки з Україною та всіма, хто страждає від цієї непотрібної війни", - йдеться у заяві Imagine Dragons у Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil