Лайм

Усі показали, хто є хто: Лілія Подкопаєва висловилася про свою куму та колишню подругу Ані Лорак

Спортсменка озвучила свою позицію з цього приводу

Українська спортсменка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва наразі живе США, однак це не заважає їй підтримувати народ України у протистоянні з російським агресором. Так, вона взяла участь у масштабному благодійному заході, що пройшов на Таймс Сквер у Нью-Йорку на підтримку нашої держави.

На головній площі міста поставили величезну сцену, на якій виступили українські та світові знаменитості. І поки уродженка Чернівців Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер, Брія Блессінг, Міка Ньютон, ALYOSHA, Аріна Домскі, французька джаз-виконавиця Margot Sergent, латвійський гурт Dagamba зібралися разом, щоб зібрати кошти та допомогти нашій країні, інші українці продовжують мовчати про війну. Детальніше про це пише видання "Факти".

За лаштунками концерту журналісти запитали у Лілії Подкопаєвої, чи спілкується вона зі своєю кумою Ані Лорак. Нагадаємо, що співачка багато років жила та працювала в РФ, а зараз і далі продовжує мовчати про війну в рідній Україні. На це питання українська спортсменка дала чітку відповідь – із колишньою подругою та кумою вона не підтримує зв’язок.

"Маски знято. Усі показали, хто є хто. Ми не спілкуємось", - заявила Подкопаєва.

Фото: instagram.com/podkopayeva_official

Раніше Ані Лорак закликала зупинити війну, але нічого не сказала про країну-окупанта РФ. "Мої любі брати та сестри! В Україні триває ВІЙНА! Війна вбивча та руйнівна, щодня гинуть мирні люди і що найстрашніше - діти! Я українка, я мати, мої близькі зараз в Україні під обстрілами, як і мільйони українців. Моє серце зараз з кожним з тих, хто страждає від цього жаху! Я благаю зупинити цю безглузду, нікому не потрібну війну!" - написала вона на початку березня.

  • Тим часом Злата Огнєвіч прокоментувала мовчання Ані Лорак. За словами артистки, у цей непростий для держави період можна побачити справжню сутність людини – як публічної, так і звичайної.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності