RU  UA

Дізнатися

Максим Галкін заступився за "улюблену Росію" та розповів, хто стоїть на шляху її розвитку

Гуморист записав звернення до росіян

Максим Галкін на концерті в Ізраїлі висміяв кремлівських пропагандистів Ольгу Скабєєву та Володимира Соловйова, що не сподобалося російським ЗМІ, які звинуватили пародиста у "поливанні брудом батьківщини". Сатирик записав відеозвернення, в якому зізнався у любові до Росії та російського народу.

"Окремі ЗМІ, розглядаючи шматочки з моїх концертів, з якими я зараз виступаю, намагаються подати те, що я роблю на сцені, як поливання брудом моєї батьківщини. Так от запам'ятайте, я за 28 років своїх виступів жодного разу, жодним словом не облив брудом свою рідну улюблену Росію", - сказав Галкін в Instagram.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

"Всі ці 28 років я пародіював політиків, висміював брехливих, жалюгідних пропагандистів та корумпованих чиновників, які обкрадають мій російський народ. І я маю як сатирик на це право. І буду це робити, як робив і раніше, - наголосив він. - Мої виступи нічим не відрізняються від усіх тих виступів, які були у численних містах Росії за всі ці роки”.

Галкін додав, що завжди був "не за подачки з державного столу", а за народ. І зараз хоче, щоб жителі Росії "жили у мирі, багатстві, а не в злиднях та ізоляції". Тому він продовжить висміювати російську владу та кремлівських пропагандистів, які "стоять на шляху розвитку Росії".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу