RU  UA

Дізнатися

Думають, що це показуха: Тарас Тополя розвінчав міф про зірок у теробороні

Лідер гурту "Антітіла" розповів, чим зайнятий на службі

Учасники гурту "Антитіла" записалися до тероборони ще до початку повномасштабної війни в Україні. Спочатку музиканти служили у Києві, а зараз перебувають у Харкові, де займаються забезпеченням батальйону, іноді стоять на позиціях із певними ротами та несуть бойове медичне чергування на нульовій лінії фронту.

Лідер та соліст колективу Тарас Тополя в інтерв'ю програмі "ЖВЛ" розвінчав міф про те, що зірки на службі користуються особливими привілеями.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

"Після початку війни був парад вступу зірок у ТРО. Усі чомусь думають (і я в принципі розумію, чому), що це якась показуха. Ти вступив, зробив пару селфі, а далі в тебе спецзавдання. Ти десь чілиш у Європі, їздиш із благодійними концертами... І люди сприймають, ніби це що попало, - каже він. - Я хочу акцентувати, що якщо людина прийняла рішення вступити до лав територіальної оборони - це сухопутні війська, збройні сили. Це люди, які складають присягу, беруть він певні функції. Гурт "Антитіла" тут такі самі солдати, як і інші люди у нашому підрозділі".

Саме тому Тополя, який є багатодітним батьком і може законно покинути Україну для зустрічі з родиною у США, не поспішає користуватися своїм правом.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

"Якщо ти скажеш: "Чуваки, я полечу в Америку, мені треба", то отримаєш питання: "А мені в Жашків не треба?" Чи в Стрий, чи в Славське, чи в Житомир? Треба. А хто буде роботу робити замість Тополі, який полетів? Хтось інший, з подвійним навантаженням. Або ніхто. Тому всі ці історії - вилетіти за кордон, побачитися і повернутися назад - це все не так просто. Якби моя кохана справді була десь на Західній Україні з дітьми, я міг би на 2-3 дні вискочити, я б зробив це. А так виїзд за кордон для мене не здійсненна річ, - каже музикант. - Я ці думки навіть не беру в голову, щоб не впадати в депресію. Я просто розумію, що треба швидше зробити свою справу, і якщо наш підрозділ уже виведуть на ротацію назад до Києва і заведуть на наше місце інший підрозділ, який у цей час готується на полігоні, тоді, можливо, я спробую не лише вилетіти до дружини. Можливо, тоді гурт "Антітіла" зробить якісь виступи, на які нас запрошують постійно".

Щодня команді надходять запити - від невеликих концертів до масштабних подій. Вони свідомо відмовляються, щоб відповідально нести свою службу.

"ТРО - це не іграшки, коли бігають красиві хлопці у формі. Так, бігають, красиві, у формі, відважні, вже пристріляні, биті. Але насамперед це робота, яку ти маєш робити. І не важливо, хто ти - зірка, не зірка. Тут такі люди різні зібрані. І бізнесмени, і мільйонери, і власники заводів. І всі як один роблять свою роботу", - розповів Тополя.

  • Раніше режисер Олег Сенцов на Луганщині показав фото із двома відомими захисниками України. Бійці зустрілися у гарячій точці.
  • Також про службу у ЗСУ розповів Олександр Положинський – лідер гурту Тартак. Він став стрільцем 47-го окремого батальйону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ