Лайм

Навіть зняли рік заснування: Андрій Бєдняков показав, як окупанти "оновили" стелу на в'їзді в Маріуполь

І гнівно звернувся до рашистів

Андрій Бєдняков продовжує говорити про багатостраждальний Маріуполь та показувати, на що окупанти перетворили його рідне місто. Раніше український ведучий показав гори сміття на вулицях, а тепер відреагував на те, як рашисти понівечили в'їзну стелу.

Російські загарбники перефарбували синьо-жовту назву міста на Донеччині у свій потворний триколор, а українську літеру "і" замінили на російську - "и". Також окупанти зняли герб та дату заснування Маріуполя.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Скільки фарби ви б не використали, ви НІКОЛИ не зможете знищити синьо-жовті кольори! Маріуполь – це Україна, "граматєі". PS Вони навіть зняли рік заснування. Щоб ми не пам'ятали Нашу історію. Адже історія "має бути" лише Їхня. Вчителі хр*нові", - написав Бєдняков.

Дописувачі ведучого обурилися "редизайном" стели та відзначили, що Маріуполь був і залишається українським, і що окупанти лише дарма витратили фарбу.

"Пару днів і перефарбуємо", - написала Леся Нікітюк. "У колір своєї ганчірки пофарбували! У голові не вкладається, як можна бути такими нахабними тварюками у 21 столітті? Щоб брати чуже! Ненавиджу!", - пишуть інші.

"Навіщо вони тільки фарбу витрачали, їм скоро тікати, а вони живописом займаються";

"Орківський режим - зруйнувати, не бачити глобальних проблем, створити спалах холери і перефарбовувати все в триколор Оркостану та вішати ганчірки свої скрізь";

"Сміття вивести, завали розібрати це вони не можуть, зате назву у колір своєї ганчірки прикрасити це будь-ласка. Вся суть раші, жити на купі сміття розмахуючи своїм триколором".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня