Лайм

Порядок "руського міра": Андрій Бєдняков показав гори сміття на вулицях окупованого Маріуполя

Місто перетворили на сміттєзвалище

Російські окупанти довели тимчасово захоплений Маріуполь до повної гуманітарної та екологічної катастрофи. Місто перетворили на сміттєзвалище, вулиці усіяні горами пластику, коробок, мішків та іншого сміття. Уродженець багатостраждального міста на Донеччині Андрій Бєдняков раніше показав, як люди виживають у жахливих умовах, а тепер поділився роликом, який демонструє, як виглядає "порядок руського міра".

"Окупований Маріуполь. Звичайний велопробіг містом", - написав український телеведучий. На кадрах видно, як з кожним метром сміттєві купи стають вищими та ширшими, і все це лежить під палючим сонцем.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andrii Biedniakov (@biedniakov)

Відео вразило підписників Бєднякова, особливо боляче дивитися кадри уродженцям Маріуполя: "Моє рідне місто… яке ж ти було красиве", "Як же боляче дивитися на улюблене місто в такому стані", "Бідне, моє улюблене місто на землі".

"Там де раша смерть, розруха, сміття. Вся величність цієї раші г*вно", - пишуть інші. "Це жесть... як виявляється дуже швидко можна з українського міста зробити російську глибинку", "Все як люблять у Росії, засрали свою "імперію" і приїхали "звільняти" Маріуполь від цивілізованих благ", "Звичайне середовище "руського міра". Де вони скрізь бруд".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування