Лайм

Якщо спить по 2 години, то вже добре: Євген Кошовий розповів, як підтримує Зеленського

"Після нашої зустрічі у мене ще години дві була посмішка на обличчі"

Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, що пишається президентом України і своїм близьким другом Володимиром Зеленським. Він розповів, що під час їхньої останньої зустрічі на Банковій спілкування було легким, а всередині виникло відчуття, що це не Євген приїхав підтримати Володимира, а зовсім навпаки.

Цими деталями Кошовий поділився у програмі "Зірковий шлях". Він зазначив, що якщо глава держави має змогу поспати хоча б дві години за день, то це вже хороша новина. "Авжеж, я ним пишаюся. Я думаю, що вся країна ним пишається. Питаю у нього: "Скільки ти приблизно спиш?". Він каже: "Сплю". Я думаю, що якщо хоча б по дві години спить, то вже добре", - сказав актор.

"Ми домовилися і приїхали на Банкову. Ми приїхали його підтримати, але вийшли з таким відчуттям, що це він нас підтримав. Коли ми приїхали, він зрадів, тому що ми давно не бачились. Зрозуміло, що все наше спілкування так чи інакше торкалося військового стану в країні, але воно було у якомусь такому легкому форматі. Після нашої зустрічі у мене ще години дві була посмішка на обличчі", - також сказав зірка "Кварталу 95".

Фото: Пресслужба "Квартал 95"

Крім того, Кошовий пригадав ще одну ситуацію, яка наочно демонструє незламний дух українців:

"Коли ми виїхали з Банкової і повернули на вулицю Шовковичну, ми їхали з відкритими вікнами, тому що Саша у нас любить курити сигари. Проїжджаємо ми блокпост, біля якого стоїть жіночка і розмовляє з військовими. Вона побачила нас із Сашком через відкрите вікно і каже: "Хлопці, будь ласка, зупиніться! Можна з вами сфотографуватися?". Ми вийшли сфотографувалися і з хлопцями військовими, і з нею. Коли ми вже з Сашком сідали в машину, вона каже: "Люди! Ура! Скоро перемога! Слава Україні!". А я собі думаю: "Як можна перемогти цю націю, якщо ця жіночка не боїться сама знаходитися в урядовому кварталі? Не дай Боже туди щось прилетить, тому що це ж основна ціль". Ось такі наші люди".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLіme і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування