Лайм

Приз у 4,56 млн доларів: Netflix запустить реаліті-шоу за мотивами "Гри в кальмара"

Дата початку зйомок поки невідома

Американський провайдер медійних послуг Netflix анонсував вихід реаліті-шоу за мотивами популярного корейського серіалу "Гра в кальмара". Шоу називатиметься "Гра в кальмара: випробування".

Тільки якщо у серіалі головні герої грали на життя чи смерть, то у реаліті все буде з точністю навпаки. Найгірше, що може статися з учасниками – повернення додому із порожніми руками, без виграшу. Про це повідомляє видання Cnet.

Приз за перемогу становить 4,56 млн доларів, а всього у грі візьмуть участь 456 гравців. До ігор з оригінального серіалу будуть додані нові. Програму запишуть у форматі 10 серій, які транслюватимуться на Netflix. Дата початку зйомок шоу поки невідома.

На сайті медійної платформи зазначається, що кастинг учасників шоу вже розпочався. Подати заявку на участь може будь-хто, але за умови розмовного володіння англійською мовою для розуміння правил гри.

"Чи є у вас все необхідне, щоб виграти гру Squid? Для цього раунду Front Man шукає англомовних гравців з будь-якої точки світу. Ставки високі, але в цій грі найгірше, що може статися з учасниками - повернення додому із порожніми руками", - говориться у заяві від розробників реаліті.

Фото: squidgamecasting.com

Оголошення про нове реаліті-шоу з’явилося через кілька днів після того, як сценарій серіалу було продовжено на другий сезон. Перший сезон "Гри в кальмара", який вийшов у вересні 2021 року, є найпопулярнішим серіалом Netflix за всі часи: компанія повідомила про понад 1,65 мільярда годин перегляду за перші 28 днів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували