RU  UA

Дізнатися

Не овечка, а дуже серйозний пес: рятувальники Закарпаття показали милого кудлатого помічника

Улюбленець виконує важливу місію

Поки про знаменитого пса Патрона українські мандрівники знімають короткометражні фільми, у мережі показали фото ще одного симпатичного помічника. Рятувальники із Закарпаття опублікували серію кадрів, на яких представили людям собаку на ім'я Сікро.

Відповідна серія знімків вже з'явилася у Telegram-каналі ДСНС України. Фахівці зазначили, що Сікро виконує дуже важиливе завдання – рятує людей в горах.

Фото: t.me/dsns_telegram

Незважаючи на те, що зовні пухнатистий пес може нагадувати овечку, хмаринку чи просто величезну іграшку, це не заважає йому добре виконувати свою роботу. Експерти написали, що Сікро – це справжня знахідка гірських рятувальників, адже він надійний, розумний і талановитий.

Фото: t.me/dsns_telegram

"Ні, це не овечка, не хмаринка і не іграшка, це дуже серйозний пес на ім'я Сікро. Він серйозний, тому що його місія - рятувати людей в горах, адже він справжнісінький пес-рятувальник із Закарпаття! Сікро - надійний, розумний і талановитий помічник гірських рятувальників", - говориться у публікації.

Фото: t.me/dsns_telegram

Сікро знає, що у Карпатах є два основних правила: бути обережним і вчасно перепочити на шляху до нових вершин, також кажуть у ДСНС.

Фото: t.me/dsns_telegram

"Але вам, друзі, бажаємо ніколи не потребувати допомоги Сікра. Лише, як буде нагода, пообніматися та пообціловуватися. Це він дуже любить", – підсумовують рятувальники.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой