Лайм

Дуже за тобою сумую: Ектор Хіменес-Браво показав нове фото з коханою, з якою його розлучила війна

Кулінар вірить, що дуже скоро вони зустрінуться

Ектор Хіменес-Браво особисте життя не афішує, але відомо, що серце кулінара зайняте гарною брюнеткою. Нещодавно суддя шоу "МастерШеф" відкрив секретну завісу та вперше показав фотографію своєї дівчини. Тепер він опублікував новий знімок з коханою, з якою його розлучила війна.

Через російське вторгнення закохана пара бачиться тільки за допомогою відеозв'язку. Ектор знаходиться в Україні, яка за останні роки стала його домівкою, а обраниця кухаря, особистість якої він, як і раніше, не розкриває, живе за кордоном. Кулінар переглядає в телефоні теплі спільні кадри, і одним із таких поділився в Instagram.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

На фото закохані в затишних білих халатах стоять обіймаючись біля вікна і дивляться в далечінь. "Моя дорога, дуже за тобою сумую. Між нами кілометри – я в Україні, а ти далеко. Знай, я завжди поряд. Твій голос і твоя посмішка заряджають мене робити більше. Для країни та людей. Незабаром ми зустрінемося, обіцяю", - зворушливо написав Ектор.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Канадський шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво живе в Україні вже понад 10 років. За цей час він встиг збудувати тут успішну кар'єру на телебаченні та відкрити кілька популярних ресторанів. Коли розпочалася війна, його заклади зайнялися волонтерською діяльністю. Команда зірки щодня готує близько 2,5 тисячі обідів для тероборони, ЗСУ та переселенців.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Ектора повномасштабна війна застала у Колумбії, де він відвідував близьких. Незважаючи на можливість залишитись у рідній країні, кулінар повернувся до Києва і став допомагати Україні. До того ж він вирішив пройти військові навчання, щоб у разі повторного вторгнення російських загарбників у ті регіони, звідки вони були відтіснені ЗСУ, він міг захистити свою сім'ю. Будинок шеф-кухаря знаходиться в Ірпені, який був окупований рашистами понад місяць.

  • Нещодавно Ектор Хіменес-Браво відвідав багатостраждальні міста в Київській області, і на власні очі побачив жахіття війни. Кулінар показав підписникам наслідки звірств окупантів у Бородянці.
  • А також закликав українців вчитися стрільбі. Ектор Хіменес-Браво зазначив, що краще померти у бою, ніж від кулі, стоячи на колінах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту