Лайм

Нарешті зустрілися: ведучий "Холостяка" засватав Злату Огнєвіч та Ектора Хіменеса-Браво

Григорій Решетник прокоментував спільне фото знаменитостей

Після початку повномасштабного вторгнення Росії шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво активно займається волонтерством в Україні та за її межами. Кулінар влаштував у Варшаві благодійну вечерю, виступити на якій запросив Злату Огнєвіч.

"Злата приїхала на нашу благодійну вечерю у Варшаві, щоб прикрасити цей вечір своїм прекрасним вокалом та українськими піснями, - підписав Хіменес-Браво фотографію разом зі співачкою. - Злата Огнєвіч - головна зірка цього вечора".

Фото: https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

У коментарі до судді "МастерШеф" прийшов ведучий проектів "Холостяк" та "Холостячка" Григорій Решетник. Шоумен не змарнував можливості засватати знаменитостей.

"Нарешті зустрілися Холостяк і Холостячка!" – написав він.

Злата і Ектор з гумором поставилися до жарту ведучого. "Настав час", - відповів кулінар. "Гриша! Ти знову за своє!" – жартома образилася Огневич.

Фото: Instagram

Користувачі мережі також зазначили, що знаменитості добре виглядають разом. "Як ви підходите одне одному, це ж треба!" – пишуть люди.

Раніше Злата Огнєвіч розповіла в Instagram, що зараз її серце цілком зайняте Україною, але після перемоги вона мріє вийти заміж та народити дітей. Ектор Хіменес-Браво особисте життя не афішує, але нещодавно вперше показав у Instagram фотографію своєї дівчини.

Фото: https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

"Сумую. Відносини на відстані - сьогодення України для багатьох котиків. Орки прокляті", - написав він поруч зі знімком сплячої брюнетки, з якою спілкується по відеозв'язку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа