Лайм

Сину Віктора Павліка виповнився рік - дружина співака показала милі фото свята

Батьки написали малюкові найтепліші побажання

15 червня сину українського музиканта Віктора Павліка виповнився один рік. Дружина співака Катерина Репяхова на честь свята показала фото маленького іменинника.

У своєму блозі в Instagram молода мама опублікувала кілька постів, присвячених своєму первістку. На серії сімейних знімків Михасик з’явився у стильному костюмі бежевого кольору, який гармонійно поєднався з білою сорочкою та метеликом сірого відтінку. Батьки обрали вбрання у схожих тонах: Катерина позувала у легкій літній сукні молочного кольору, тоді як Павлік був у класичній білій сорочці, джинсах та білих кросівках.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Моє життя, мій найкращий. Мій ніжний, лагідний, а іноді такий наполегливий син. Я тебе дуже люблю! Дякуючи тобі, я знаю, що таке безумовна любов до кожної клітинки, до самих глибин мого серця. Моя любов до тебе більше, ніж всесвіт… І я проведу тебе через все дитинство найщасливішим хлопчиком. Обіцяю", - привітала синочка Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Коханий мій синочок, Михасику, Богом посланий янгол, з днем народження тебе, любий ! Ми тебе з мамою дуже любимо! Щоб ти був здоровий і щасливий ! Хай Господь тебе оберігає! Нам 1 рочок!" – привітав дитину музикант.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Міша Павлік - четверта дитина 56-річного українського артиста, яка нині одружений вчетверте. Від першого шлюбу має 37-річного сина Олександра, а від другого - доньку Крістіну. У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою у Віктора Павлика народився син Павло. Хлопець помер у 2020 році після двох років боротьби з раком.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита