Лайм

Чужих дітей не буває: Анатолій Анатоліч поділився щемливим фото дівчинки-біженки

"Цей знімок про історію, яку ми не знаємо, про яку можемо тільки здогадуватися"

Через війну в Україні багато дітей змушені були покинути рідні домівки і виїхати за кордон задля власної безпеки. Історію вимушеної мандрівки показав український телеведучий Анатолій Анатоліч на одному фото. Він поділився щемливим кадром, на якому дівчинка-біженка стояла на вокзалі, тримаючи в руках клітку з улюбленим хом'яком і дивлячись на світ заплаканими та зляканими очима.

"Клітка з хомяком, батьківська пароварка, яку рашисти звичайно вкрали б, якби дісталися до їхньої оселі, заплакані очі, в руках малюнок, чи аркуш з якоюсь інформацією... Пакет з речами. Яка там валіза, просто пакет. Я не знаю, чому саме кульки bmw були в кожного українця, чому саме вони. І чому, коли сумно і страшно, ти звертаєш увагу на таке. Певно мозок намагається тебе відволікти і сказати: "запам'ятай пакет". В тебе ж також такий був, пригадай свої щасливі шкільні часи, там точно був такий кульок, пригадай, як було спокійно і добре. Так, був такий кульок, і дійсно було спокійно, але зараз не хочу пригадувати, як було добре", - прокоментував проникливе фото шоумен.

Фото: Олександр Зенкович. Потяг до Перемишля

Анатоліч додав, що не знає, точну історію цього знімку, а може лише здогадуватися, що відбувалося у той момент. Проте одне відомо абсолютно точно - Україна переможе і дівчинка-біженка, яка зображена на фото, буде жити у щасливій та вільній країні.

"Хочу цей гнів і сум, який я відчуваю, коли бачу такі фото, направити в корисне русло, але поки ці відчуття бурлять в середні і не можуть знайти виходу. Впевнений, що в цієї дівчинки все буде добре. В Польщі, у Франції чи Данії, адже весь світ допомагає нашим дітям. Так, буде складно, але буде і добре. Наші діти звикають до змін. Це фото про історію, яку ми не знаємо, про яку можемо тільки здогадуватися, але точно віримо що ця історія з хепі-ендом. Боротьба триває. Чужих дітей не буває. Україна переможе", - резюмував ведучий.

Люди у коментарях написали, що неможливо без сліз дивитися на такі кадри. Дехто також додав, що через війну в нашій країні діти змушені були миттєво подорослішати.

"Це нестерпно боляче", "Так хочеться, щоб кожна дитинка наша була щаслива, усміхнена і ніколи більше не чула вибухів, не відчувала страху та болю. Кожний з них вже не дитина. Вони стали дорослими миттєво", "Моє сонечко! Здоров'я та щастя, миру - мамі, тату, кожній дитині", "Серце розривається від таких світлин…", "Колись, не знаю, чи скоро, але точно колись, справедливість переможе. Наш світ так влаштований і неможливо інакше. Всі, хто робив зло, обов'язково отримають по заслугам. Все вернеться", "Неможливо описати весь біль", "Як все це болить! Хочеться кричати на всю планету про несправедливість!", "Як боляче", - висловилися користувачі мережі із цього приводу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші