RU  UA

Дізнатися

Олег не зрадник: Оля Полякова назвала причину зникнення Винника

Співачка відповіла на хвилююче багатьох питання

З початком повномасштабного вторгнення Росії багато українських артистів вступили до лав ЗСУ та тероборони, інші зайнялися волонтерством, а треті вирушили у благодійні тури, щоб допомогти рідній Україні. Серед цих зірок немає Олега Винника. Артист не виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах, лише обмежився кількома дописами про війну. Пролити світло на зникнення співака вирішила його подруга Оля Полякова.

В інтерв'ю у програмі "ЖВЛ" співачка зізналася, що Винник має серйозні проблеми зі здоров'ям. Подробиць вона розкривати не стала.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Те, що я чула, у нього серйозні проблеми якісь зі здоров'ям були. Я з Олегом поспілкувалася на початку війни. Ми хотіли записувати якісь пісні і що в нього теж дуже боліло через те, що відбувається в Україні. Я це точно знаю, тому що з ним спілкувалася. Не знаю, можу я це говорити чи ні, але я знаю, що у нього є проблеми зі здоров'ям. Я думаю, нехай він сам цю інформацію оприлюднить, щоб це не виходило від мене, бо зараз знову почнуться якісь заяви від мене", - сказала Полякова.

"Олег не зрадник, - додала вона. - Він завжди пропагував українські пісні, завжди був із Україною. Тому давайте дамо йому можливість самому розповісти, що у нього там відбувається".

3 березня Олег Винник записав в Instagram відеозвернення до росіян та білорусів. "Росія, Білорусь, ви цинічно увірвалися до нашої мирної країни зі смертельною зброєю. Ваші діти гинуть на нашому чорноземі. Повстаньте! Вас мільйони!, - закликав тоді співак. - Нас, українців, не знищити. Ніколи Україна не буде чиєюсь! Ми сильні! Пишаюся нашими захисниками. Молимося за Україну. З нами Бог".


Після цього співак зробив ще кілька публікацій та на місяць зник. У світле свято Великодня артист привітав фанатів та побажав миру. З кінця квітня Винник у соцмережах не з'являвся, також не був помічений на спільних благодійних концертах зі своїми колегами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии