Лайм

Анджеліна Джолі закликала світ допомагати українським дітям, які стали жертвами війни

Голлівудська зірка продовжує підтримувати Україну

Американська акторка та посол доброї волі у справах біженців ООН Анджеліна Джолі, яка нещодавно приїжджала в Україну, закликала світ допомагати українським дітям, які стали жертвами війни.

Голлівудська зірка розмістила в Instagram допис, в якому звернула увагу на те, що з початку вторгнення Росії 2/3 частини українських дітей стали вимушеними переселенцями. А також, що з 24 лютого щонайменше 277 маленьких українців було вбито та 456 поранено. Джолі розповіла підписникам, що внаслідок російських атак в Україні було пошкоджено та знищено щонайменше 256 закладів охорони здоров'я та понад 1800 шкіл.

Фото: Getty Images

"Найбільші наслідки війни несуть діти. У всьому світі діти становлять 30% населення, але становлять 41% усіх вимушених переселенців", - наголосила Джолі у публікації.

"Загальні зусилля, спрямовані на подолання фізичних та емоційних проявів травми, мають задовольняти не лише потреби дітей в Україні, а й Афганістані, Ємені та багатьох інших часто забутих конфліктів, які фінансуються набагато нижче рівня, достатнього для задоволення потреб дітей. Місцеві організації та організації, очолювані громадою, впроваджують нові способи підключення дітей до інструментів для навчання та харчування для зростання, щоб допомогти захистити їх від найгірших наслідків цієї війни, але глобальна гуманітарна відповідь може і має бути сильнішою, щоб забезпечити це покоління дітей ресурсами, необхідними для початку зцілення" , - додала вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Angelina Jolie (@angelinajolie)


  • Анджеліна Джолі продовжує підтримувати наш народ у боротьбі з російським фашизмом та допомагати в організації допомоги переселенцям. На початку квітня голлівудська зірка відвідала українських дітей-біженців в італійській лікарні, а наприкінці місяця з важливою місією прилетіла в Україну.
  • Зірка завітала до Борислава, Львова, де зустрілася з постраждалими від війни маленькими українцями. Джолі зізналася, що їй важко дивитися на те, як через війну страждають діти. За словами акторки, вони не лише страждають фізично, а й переживають тяжкі емоційні травми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil