Лайм

Бен Стіллер після Львова відвідав Київ та підтримав українців, які рятуються від війни

Актор зазначив, що радий зустрічі з українським народом

Голівудський актор та посол доброї волі ООН Бен Стіллер ще нещодавно був у Львові, а тепер його помітили на Київщині. Зірка кіно приїхав в селище Макарів та місто Ірпінь, де відвідав зруйновані житлові квартали, а також поспілкувався із місцевими жителями. Пізніше знаменитість з'явився на Хрещатику в Києві, де теж не відмовляв людям, які хотіли зробити фото із ним.

Відео візиту Стілелера на Київщину опублікував Telegram-канал "Суспільне новини". Сам актор під час спілкування із журналістами сказав, що радий бачити українців.

"Я Бен Стіллер і я тут, в Україні. Я зустрічаюся з людьми, які постраждали від війни, і чую, як вона змінює їхнє життя. Війна та насильство спустошують людей у всьому світі. Ніхто не хоче тікати з дому. Шукати безпеку – це право кожного. Це право потрібно відстоювати для кожної людини", - прокоментував зірка свій візит до України.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNHCR, the UN Refugee Agency (@refugees)

Напередодні візиту до нашої країни актор приїздив з гуманітарною місією до Польщі, де також зустрівся з українськими біженцями.

"Поблизу кордону у Медика в Польщі я зустрівся з кількома сім'ями, які втекли від війни в Україні, залишивши близьких, не уявляють, коли вони зможуть повернутися додому або мати домівки, куди можна повернутися", – написав він у своєму блозі в Instagram, додавши, що він вражений роботою представників агентства ООН із питань біженців.

Фото: instagram.com/benstiller

Бен Стіллер - американський кіноактор, сценарист, продюсер та комік. Зіграв яскраві ролі у десятках фільмів, таких як: "Дещо про Мері", "Знайомство з батьками", "Родина Тененбаумів", "Дюплекс", "Знайомство з Факерами", "Ніч у музеї", "Таємне життя Волтера Мітті" та інших. Останні шість років свій вільний час Стіллер присвячує питанням волонтерства та допомоги біженцям у всьому світі. Він відвідував Йорданію, Гватемалу та Ліван. З 2018 року є послом доброї волі ООН.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України