Лайм

Наче мені це не дано: Андрій Данилко розповів, чому в нього немає сім'ї

Музикант озвучив причину

Український виконавець Андрій Данилко ніколи не був одруженим. У новому інтерв'ю він зізнався, що у нього немає сім'ї не тому, що він не хоче, а тому, що у нього просто не виходить.

Артист поділився, що якщо раніше переживав із приводу особистого життя, то зараз просто прийняв ситуацію та змирився. Детальніше про це Данилко розповів "Фактам".

"Не дається мені сімейне життя. Не тому, що я не хочу, а тому, що не виходить. Начебто мені це не дано. Якщо раніше я переживав із цього приводу, зараз прийняв. Якщо воно дано, воно буде. Мій друг Кирило, раніше працював на студії, не планував двох дітей в один рік, просто так вийшло. Доля. Люди мріють бути відомими, давати автографи, а у мене такого ніколи не було. Я весь час намагався бути закулісним", - сказав Андрій Михайлович.

Фото: Wikipedia

Про особисте життя Данилко говорить дуже мало і рідко. Відомо лише, що за свої 48 років виконавець ніколи не був одруженим, дітей у нього теж немає. Якийсь час йому приписували роман з Інною Білоконь, яка грає маму Вєрки Сердючки, проте жінка щаслива у шлюбі. Сам же артист неодноразово жартував, що він "одружений на сцені" .

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків