Лайм

Дочка Андрія Бєднякова зачарувала мережу виконанням пісні "Ой у лузі червона калина"

6-річна дівчинка знає слова пісні напам'ять

Пісня "Ой у лузі червона калина" стала одним із символів незламності українців у війні проти російських загарбників. Сьогодні вона звучить на європейських стадіонах та у кожному дворі, з вуст артистів та простих людей. Особливо зворушує виконання гімну нашої боротьби за свободу маленькими українцями та українками.

Днями популярну в Україні та за кордоном пісню заспівала донька Андрія Бєднякова. Телеведучий поділився фрагментом милого виконання в Instagram і написав: "І Тую і Калину. Все підіймемо". На кадрах 6-річна Ксенія сидить на задньому сидінні автомобіля та підспівує Андрію Хливнюку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andrii Biedniakov (@biedniakov)


Підписників Бєднякова зачарувало виконання дівчинки і вони засипали її компліментами. "Яка у вас красуня! А цей незламний погляд. Ці дітки будуть загартовані та сильні!", "Яка молодець! Дуже хороша дівчинка! Здоров'я та удачі вам!", "Молодець, Ксю", "Яка милота", - пишуть вони.

Андрій Бєдняков із дружиною та донькою Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Інші зазначили, що "Ой у лузі червона калина" - гімн дітей нового покоління, і сьогодні її знають напам'ять усі маленькі українці.

"Це справді новий гімн. Просто сльози на очі навертаються, коли на дитячому майданчику хтось із малюків прогукує хоч пару слів собі під ніс, і всі дітки починають співати на весь голос".

"Вчора малюк чийсь на весь супермаркет співав Калину, всі посміхнулися одразу".

"Нещодавно на дитячому дні народження на Кіпрі іменинник 8 років попросив не співати йому, коли винесуть торт "З днем народження", а співати "Червону калину".

"Десь на початку травня їхала я в старенькому автобусі між сіл Івано-Франківської області, тікаючи від бомбардувань. А за мною сиділи діти і співали про ту саму калину. Добре, що я була в чорних окулярах, бо сльози текли так, що не могла зупинитися. Навіть діти відчувають, що це не просто пісня, це план на майбутнє. Наш та їхній план дій. Для майбутнього. Для життя в Україні".

Нагадаємо, у березні пісню "Ой у лузі червона калина" заспівав маленький українець Лео. Відео з виконанням 3-річного хлопчика з Ірпеня одразу стало вірусним у мережі. Потім у центрі Києва зі зброєю в руках її виконав соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії