Лайм

Це велика трагедія в нашій сім'ї: Єфросініна розповіла про непрості стосунки зі свекрухою

"Це проблема і мого чоловіка, і дітей, і всіх наших близьких..."

Українська телеведуча Маша Єфросініна поділилася подробицями відносин зі своєю свекрухою, мамою Тимура Хромаєва. Знаменитість зізналася, що з Аллою Хромаєвою у неї склалися непрості взаємини, останні 20 років вони практично не спілкуються.

Детальніше про це Єфросініна розповіла у програмі "Взрослые девочки", яку вона веде разом з українською співачкою Олею Поляковою. Марія зауважила, що часто чула про те, що стосунки свекрухи та невістки залежать в основному саме від свекрухи, але в них не вийшло налагодити спілкування.

Маша Єфросініна з чоловіком Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"У моєму випадку сталося навпаки. І це велика трагедія в нашій родині, яка не дозволяє нам спілкуватися усі ці 20 років. Це проблема і мого чоловіка, і дітей, і всіх наших близьких... Ну, не захотіла вона вибудовувати такі стосунки. Знаєш, я ж за всі ці 20 років навіть про причину не дізналася. Взагалі. Її не було. Мені ніхто її не пояснив", - сказала ведуча.

Нагадаємо, у 2016 році у родині Хромаєвих стався конфлікт, який навіть дійшов до суду. Справа в тому, що чоловік Алли Хромаєвої, заслужений тренер України Зураб Хромаєв судився з дружиною через те, що вона без його згоди продала нерухомість на Печерську. У 4-кімнатній квартирі на той момент жила Маша Єфросініна з чоловіком та дітьми, проте свекруха вирішила позбавити свого сина та невістки житла.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Чоловік Єфросініної – Тимур Хромаєв, бізнесмен, контролює інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Разом пара виховує двох дітей - дочку Нану та сина Олександра.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"