RU  UA

Дізнатися

Соліст "Ласкового мая" Юрій Шатунов помер у віці 48 років - що спричинило смерть

23 червня стало відомо про смерть Юрія Шатунова - соліста російського поп-гурту "Ласковый май". Новина з'явилася у російських ЗМІ, включаючи Telegram-канал Ксенії Собчак "Осторожно, новости".

"Помер співак Юрій Шатунов. Йому було 48 років. За нашими даними, співак помер у автомобілі швидкої допомоги, яка приїхала на виклик. Причина - обширний інфаркт", - йдеться у повідомленні.

Фото: Wikipedia

Гурт "Ласковый май" був створений у 1986 році продюсером Сергієм Кузнєцовим. Її солістом став Юрій Шатунов, який виконав такі хіти, як "Белые розы", "Седая ночь", "Детство", "Лето". Шатунов залишив гурт у 1991 році та розпочав сольну кар'єру. Після його виходу гурт розпався. 2009 року він відновив концертну діяльність.

Невідомо, у якому місті помер Юрій Шатунов, оскільки він тривалий час проживав у Німеччині з дружиною Світланою та дітьми Деннісом та Естеллою. У червні співак запланував концерти в Росії.

Раніше у віці 45 років помер П'єр Нарцис – виконавець пісні "Шоколадний заєць". Читайте, за що російський співак камерунського походження потрапив до бази "Миротворця".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше .

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Издание Заборона попало в скандал из-за нецензурной лексики - кулинар Евгений Клопотенко опубликовал переписку якобы с журналистом медиа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Актриса Екатерина Молчанова сообщила, что лечится от рака – онкологию у женщины обнаружили на ранней стадии и уже сделали операцию

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona и Jerry Heil принимают участие в Евровидении 2024 года с песней Teresa & Maria – о чем она, почему артисток критиковали