RU  UA

Дізнатися

Повний карт-бланш: Тарас Тополя розповів, як його дружина та діти живуть у США

В Америці у лідера гурту "Антитіла" багато родичів

Тарас Тополя разом із іншими учасниками гурту "Антитіла" вступив до лав тероборони ще до початку повномасштабної війни в Україні. Сьогодні музикант служить парамедиком на передовій. У цей час його дружина, співачка ALYOSHA, перебуває у США разом із трьома синами. В інтерв'ю програмі "Слава+" Тополя розповів про умови життя родини, з якою сподівається зустрітися після ротації.

Фото: https://www.instagram.com/tarastopolia/

"У США проживає більша частина моєї родини. Там проживає моя мама, вітчим, тітка, дядько, зведені сестри і брати, двоюрідні сестри. Дуже багато у мене там сім'ї, яка, на щастя, добре почувається в матеріально-фінансовому плані. Ми говоримо зараз, а в них обід, діти чілять у басейні з дружиною, - розповів Тополя. - Їх підтримує моя мама і вітчим. Усі потреби вони закривають, за що їм величезна подяка. Окрім того, вони пішли до школи, до музичної школи. Директор цієї приватної музичної школи дав повний карт-бланш для них, безкоштовно. Громада пішла на зустріч".

ALYOSHA (Олена Тополя) у США бере участь у благодійних концертах на підтримку України. За словами Тараса, він не цікавиться, скільки грошей вона витрачає на концертні вбрання та супутні потреби.

Фото: https://www.instagram.com/alyoshasinger/

"У нас були певні заощадження, тому скільки Олена витрачає щомісяця на сукні для благодійних виступів, на які вона регулярно літає, або якісь інші речі, я не знаю і не вникаю. Думаю, щоб жити в Америці, сім'я має заробляти чистими щонайменше 3-4 тисячі доларів", - поділився він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии