Лайм

Почала здаватися: Катя Осадча розповіла про тяжкий психологічний стан

"Цей терор не залишає шансу..."

З першого дня повномасштабного вторгнення РФ Катя Осадча допомагає українцям з пошуком зниклих на війні рідних, а також осиротілим дітям. Чотири місяці телеведуча й мати трьох синів трималася, адже розуміла, що не має права розклеїтися. Однак після масованого ракетного обстрілу України та трагедії у Кременчуці знаменитість почала здаватися.

Про тяжкий психологічний стан ведуча розповіла на особистій сторінці в Instagram. Свій допис вона супроводила чорно-білою фотографією з "пухнастим антидепресантом".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

"124 дні я не мала жодного шансу розклеїтися. Пошук людей, збори коштів на потреби всіх, кому терміново, паралельно я мама трьох дітей, а це мільйон побутових щоденних питань. Я всіх навколо підтримувала і навпаки не давала всім навколо розклеітися і впасти у відчай. І тут цей відчай дістався і мене", - поділилася Осадча.

"Я завжди знала, що все буде добре, що скоро перемога, що ми сильні, що якщо всі рідні живі - значить нема чого бідкатися і розпускати нюні, більшості набагато гірше, треба триматися, щоб робити все, що по силах, боротися... Але сьогодні інакше... "Не живі" все більше українців, ракети летять без перестану і прицільно в цивільних, я ладна вчепитися в горло будь-якому росіянину, якщо його раптом на дай Боже зустріну, - додала вона у "сторіз".

Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина зізналася, що обіцяла собі бути сильною і бути опорою для оточуючих, але цей терор не залишає шансу. Вона зазначила, що це і є головна мета країни-терориста Росії – поламати віру у перемогу та занурити нас у розпач.

"Завтра буде новий день і знову все буде віра у перемогу. Завтра знову в бій, адже багатьом навколо потрібна допомога", - підкреслила Осадча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм