Лайм

Як приготувати люля-кебаб на сковороді: простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Соковита м'ясна страва від відомого шеф-кухаря

Ектор Хіменес-Браво у рамках своєї суботньої рубрики простих рецептів розповідає підписникам, як готувати популярні страви із доступних в Україні продуктів. Минулого тижня шеф-кухар колумбійського походження поділився рецептом шніцеля, а тепер показав відео приготування східної страви люля-кебаб.

"Не обов'язково летіти до Туреччини, щоб скуштувати соковитий люля-кебаб. Все, що вам потрібно, є в будь-якому магазині, а приготувати дуже легко. Повторюйте за мною", - написав Ектор в Instagam. Суддя "МастерШеф" пропонує подавати цю м'ясну страву із соусом та салатом.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Інгредієнти для салату: пекінська капуста (100 г), спеція "аджика" (10 г), цибуля ріпчаста (30 г), сіль, перець (за смаком).

Інгредієнти для соусу: йогурт (200 мл), кріп (10 г), кінза (10 г), огірок квашений (50 г), сіль, перець.

Інгредієнти для люля-кебаб : курячий фарш (200 г), свинячий фарш (600 г), коріандр мелений (15 г), зіра мелена (15 г), петрушка (30 г), цибуля (80 г), сіль, перець.

Приготування:

Для салату нашаткуйте капусту і наріжте півкільцями цибулю, додайте спеції. Приготуйте соус. Подрібніть петрушку, кріп та огірки. Змішайте із йогуртом. Посоліть, поперчіть за смаком.

У глибокій мисці змішайте два види фаршу, подрібнену зелень та спеції. Вимішайте. Перекладіть у зіп-пакет та розрівняйте. Розділіть дерев'яною шпажкою на кілька частин. Заморозьте.

Потім змерзлі квадратики злегка розморозьте і зліпите довгасті кебаби. Обсмажуйте на сковороді з двох боків до золотистої скориночки.

На круглий лаваш невеликого розміру викладіть салат, три люля-кебаб і полийте соусом. Все, можна насолоджуватися.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації