Лайм

Як приготувати шницель із хрусткою скоринкою: фірмовий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Готуйте смачно та із задоволенням!

Ектор Хіменес-Браво запустив в Instagram рубрику простих рецептів. Шеф-кухар вже розповів, як приготувати літній салат із сезонних овочів, а тепер поділився фірмовим рецептом шницелю. Для приготування цієї страви знадобиться свинина та паніровка, завдяки якій м'ясо придбає хрустку скоринку. Суддя шоу "МастерШеф" рекомендує подавати шницель із легким салатом із пряних трав та апельсина.

Інгредієнти для шницелю: свинина, будь-яка м'ясна частина (150-250 г), сіль, перець, борошно, паприка, яйце, сухарі будь-які (хлібні, кукурудзяні, панко).

Інгредієнти для салату: помідори чері (150 г), пряні трави - кінза, базилік, петрушка (20 г), редис (20 г), філе апельсина (1 шт.), сік апельсина, оливкова олія (10-15 мл), сіль перець.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Приготування:

Свинину відбийте через харчову плівку, вона має бути дуже тонкою. Посоліть та поперчіть. Для паніровки вам знадобиться борошно, змішане з паприкою, яйце та будь-які сухарі.

Обваляйте шматок м'яса спочатку в муці, потім в яйці, і останній етап - панірувальні сухарі. Обсмажте на олії з обох боків до золотистої скоринки.

Приготуйте салат. Черрі розріжте на четвертинки, складіть у миску та посоліть. Тонкими слайсами наріжте редис і наріжте зелень. Додайте в миску з помідорами. Зверху викладіть філе апельсина, полийте апельсиновим соком, оливковою олією та перемішайте. На плоску тарілку викладіть салат, зверху – м'ясний шницель, та прикрасьте ложкою салату.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги