Лайм

Бридко та брудно: Ксенія Мішина відповіла на образу керівників "Дизель Шоу"

Актриса стримано відреагувала на нецензурну лайку

Ксенія Мішина підтримала у соцмережах свого друга Миколу Федосенкова - колишнього співробітника "Дизель Студіо", який звинуватив керівників компанії у невиплаті гонорарів. У відповідь Єгор Крутоголов заявив, що "розчарувався" в акторці, а його партнер Олексій Бланар нецензурно її образив.

"Наїзди на Студію були, є і будуть. У тих, хто щось робить і робить це добре, завжди були люди, які заздрять і заважають. Але пішли вони всі за рашистським військовим кораблем! - написав він у Facebook. - Завжди знав, що Мішина - бл*дунка, але в якості політичної хвойди бачу її вперше. Росте".

Фото: Олексій Бланар / Facebook

Акторка не стала відмовчуватися, але її відповідь була набагато стриманішою.

"Нещодавно я зробила перепост свого друга про те, що "Дизель Шоу" не виплатили йому зарплату і у воєнний час просто перестали відповідати. По-перше, я особисто добре знаю Миколу, тому на 100% впевнена в чесності. По-друге, знаючи, в якої ситуації опинилися ті, хто працював в індустрії шоу-бізнесу, неважко зрозуміти, що люди переживають і перебувають на межі, при цьому продовжуючи волонтерити і залишаючись патріотами. Відповідь на мою підтримку не змусила на себе чекати. І для мене рівень цієї відповіді підтверджує якості цих людей і те, як вони можуть поводитися з іншими. Образити, обдурити, наклепати для них норма", - написала Мішина в Instagram-історіях.

Мішина розповіла, що вони з керівниками "Дизель Шоу" давно "умовно знайомі", і це знайомство не вдалося.

"Вперше вони важко переживали мою перемогу на "Танцях з зірками". Вдруге їх дуже зачепила моя "Холостячка". Але тоді люди, яким знайомий термін чоловіча гідність, закрили їм роти", - заявила актриса.

Мішина переконана, що всі звинувачення на адресу Крутоголова та Бланаря – правда. Також вона вважає, що їхні проекти погано впливають на світогляд українських телеглядачів.

"Поки біля керма наших культурних проектів люди, які не знали ні про культуру, ні про етику, нам буде складно стати тими, ким ми хочемо. Тому що саме такі персонажі отруюють цінності людей із телеекранів. Все це дуже бридко та брудно, але добре, що вони показали своє справжнє обличчя. Тепер його бачите і ви. Висновки робіть самі, що інформаційно вживати і кому віддавати свою увагу", - підсумувала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації