Лайм

Майже всі в Україні: Іван Дорн розповів, де зараз живе його родина

Артист поділився подробицями

Український співак Іван Дорн, який нещодавно назвав умову, за якої готовий повернутися до Москви, розповів про свою родину. Виконавець поділився, що більшість його рідних перебувають в Україні під час повномасштабної війни.

У інтерв'ю Славі Дьоміну артист розповів, що його дружина Анастасія з донькою Василісою та сином Іваном виїхали до Франції. Батьки ж Івана виїжджади до Іспанії, але вже повернулися додому. Батьки його обраниці теж знаходяться тут, в Україні.

Фото: Youtube

"Майже всі в Україні. Дружина та діти у Франції. Мати з батьком виїжджали в Іспанію, повернулися, сказали: "досить, ми вже не можемо", поїхали назад. Те саме було з жінками моїх братів, вони вже теж повертаються. Брати в Києві. Батьки моєї дружини теж Києві", - сказав знаменитіть.

Крім того, музикант зізнався, що підтримує спілкування із двоюрідними братами з Росії. Дорн також зазначив, що один із двоюрідних братів виїхав з РФ.

"Нині він у Туреччині. Кожного разу, коли він намагається пояснити своїм батькам, що відбувається насправді, вони приводять аргументи, що дивляться телевізор і все знають. Мені здається, що коли Путін піде і помре, вони швидко забудуть, що коїлося під час його влади і почнуть жити новою пропагандою. Це надто адаптивні люди", - пояснив позицію росіян співак.

Іван Дорн з дружиною НастеюФото: instagram.com/nastya_novikova

Також виконавець розповів, як пояснив своїм дітям, що таке війна:

"Я пояснював дітям, що таке війна ще в Києві, коли я розповідав їм про фашистів, які приходили до нас. Я їм говорив, що Київ відстоював свою незалежність, незалежність нашої країни ще в ті часи. "А що це за стела там стоїть на Перемоги?" - запитували діти мене. "Це стела, яка вшановує пам'ять всіх загиблих, які відстоювали нашу незалежность в ті часи", - відповідав я їм. Ще тоді я їм розповідав, що є країни, які вирішують, що наша країна повинна бути частиною їхньої країни. І тоді починається війна. І зараз, коли ти кажеш, що Росія напала на Україну - їм стає все очевидно".

Іван Дорн - український співак і телеведучий російського походження, колишній учасник гурту "Пара нормальних". З 2010 року веде сольну кар'єру. З 2013 року шлюбі з Анастасією Новіковою. Разом пара виховує двох дітей - сина та доньку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита