Лайм

Важко перебувати у свідомості: акторка Тишкевич розповіла про самопочуття та підготовку до лікування

Знаменитість вже вісім років страждає від нестерпного головного болю

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка нещодавно розповіла про тяжку хворобу, поділилася, як наразі почувається. Зірка зізналася, що більшість часу спить, адже їй дуже важко перебувати у свідомості.

Детальніше про свій стан знаменитість розповіла у Instagram. У публікації вона написала, що готується до лікування за кордоном, кошти на яке їй допомогли зібрати небайдужі.

Фото: instagram.com/mrsketrin

"Вибачайте, що пропадаю. Частіше за все сплю. Дуже важко знаходитись у свідомості в такому стані. Багато хто відмовляє їхати до Німеччини з моєю проблемою. Кажуть, что найкращими в Європі з питань головного болю, є центр в Данії. Закидували їх дзвінками та листами останній тиждень. Сьогодні відповіли, що лист очікування на прийом до них - 2 роки. Пояснили ситуацію, розказали про вас і наш збір. Обіцяли найближчим часом розглянути заявку, передивитись всі обстеження і призначити дату консультації. Кажуть про три тижні, але кібератака від українців мабуть прискорить і цей термін. Тож ми з мамою готові вирушати в дорогу в будь-який день", - поділилася подробицями Тишкевич.

Катерина наголосила, що всі зібрані гроші будуть витрачені виключно на діагностику та лікування. Вона пообіцяла надати користувачам усі звіти:

"P.S. Всі зібрані гроші будуть витрачені виключно на діагностику та лікування, всі звіти будуть надані".

Фото: instagram.com/mrsketrin

Нагадаємо, днями Катерина Тишкевич розповіла шанувальникам, що вже 8 років поспіль страждає від сильного головного болю, який з'являється раптово і позбавляє можливості повноцінно щось робити. За цей час лікарі в Україні так і не змогли встановити точний діагноз. З початком війни хвороба акторки почала прогресувати. Її стан погіршився, через що вона припинила вставати з ліжка. Ліки, які раніше допомагали Катерині, теж припинили діяти.

Фото: instagram.com/mrsketrin

  • Складну операцію раніше переніс Оззі Осборн. Дружина 72-річного рокера Шерон Осборн говорила, що вона "визначить його подальше життя".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня