Лайм

alyona alyona та Jerry Heil до свята Івана Купала випустили кліп – у ньому історія української культури

У записі пісні KUPALA взяла участь німецька співачка Ela

У ніч із 6 на 7 липня щорічно відзначають свято Івана Купала. Цього року через повномасштабну війну українці позбавлені традиційних звичаїв купальської ночі, тому щоб підняти дух свого народу популярні виконавиці alyona alyona та Jerry Heil випустили атмосферний кліп KUPALA.

"У цьому кліпі - історія нашої культури!, - розповіла Джеррі Хейл у своєму Instagram. - Це україномовний фільм "Вечір на Івана Купала", знятий на студії Довженка ще 50 років тому. Закликаю подивитися! А пісня KUPALA ніби стала саундтреком до нього і оживила фільм для нас, сучасників".

У записі пісні KUPALA взяла участь німецька співачка з українським корінням Ela - вона заспівала українську пісню німецькою мовою.

"Завдяки лейблу Columbia ми дізналися про Елю і вона з легкістю включилася в роботу. Змогла згадати своє українське коріння та заспівати приспів у тій манері, в якій ми її дуже сильно просили. Ела дуже глибока, творча особистість. Вона має чудовий голос і написала дуже глибокий куплет, у якому заспівала про дівочу силу, кохання та силу наших українських душ", - розповіла alyona alyona.

Ela родом із міста Сміла на Черкащині, згодом її родина переїхала до Німеччини. Співачка у складі гурту Elaiza представляла Німеччину на "Євробаченні" у 2014 році.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

  • alyona alyona та Jerry Heil не вперше випускають пісні до свят. До Великодня українські виконавиці представили зворушливу пісню про розлуку із родиною "Рідні мої".
  • Нещодавно alyona alyona та Jerry Heil поділилися думками про війну у новій пісні "Чому". У монохромному відео партії артисток поділили на чорне та біле.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil