RU  UA

Дізнатися

Добре, що не в батька: син скандального Юрія Бардаша виступив із патріотичним віршем

Хлопчик народився в 2012 році в Лос-Анджелесі

Поки продюсер Юрій Бардаш робить скандальні антиукраїнські заяви, його колишня дружина, співачка Луна (справжнє ім’я – Христина Бардаш) виступає на благодійних концертах на підтримку України. У Варшаві вона вийшла на сцену зі своїм сином Георгієм.

Син співачки, який народився у її шлюбі з Юрієм, з’явився із жовто-блакитним прапором на плечах та проникливо прочитав вірша "Моя Україна". Відео зворушливого моменту Луна опублікувала у Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ЛУНÁ (@kri_luna)

Відео подивилося вже понад 43 тисяч людей та зібрало сотні коментарів. Не залишився осторонь і колишній підопічний Бардаша, Wellboy. "Що не говоріть, а є один адекватний Бардаш", - написав артист.

Фото: instagram.com/kri_luna

Крім того, нещодавно виконавець заявив, що не хоче мати з Бардашем нічого спільного і припиняє співпрацю із ним через проросійську позицію стосовно війни в нашій країні.

Wellboy, який за час роботи з продюсером випустив хіти "Гуси", "Вишні" та "Nozzy Bossy", заявив про те, що продовжує творчість без Бардаша. "Хочу подякувати Юрієві за те, що він у мене вкладав увесь цей час, за те, що він вчив мене дуже багатьом речам. Але треба йти далі, треба рухатися, треба жити, треба співати", - сказав співак.

Юрій Бардаш із синомФото: instagram.com/littlegeorge.bardash

Тим часом користувачі мережі подякували Георгію Бардашу за проникливе прочитання вірша, а також зазначили, що "яблуко від яблуні все ж далеко падає":

"Боже яке сонечко", "Жорік найсвітліша дитина, з якою мені доводилось спілкуватись", "Гідний син у талановитої матері", "Який молодець!!! Пишаємось вами!", "Що ж ти батька так підводиш… він там позеленів, мабуть, вже", "Добре, що не в батька", "Яблуко від яблуні далеко падає".

Нагадаємо, Христина Бардаш з 2012 року була одружена з продюсером Юрієм Бардашем. У колишньої пари є син Георгій, який народився у 2012 році, коли вони жили у Лос-Анджелесі. У червні 2018 року Юрій Бардаш заявив у соціальних мережах про подружню зраду Христини з Олександром Волощуком, саунд-продюсером та співпродюсером Луни, однак зізнався й у своїх багатьох зрадах. Через деякий час Христина в Instagram оголосила про що розлучається з Юрієм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации