RU  UA

Дізнатися

Чоловік у ЗСУ, будинок розбитий: художниця Євгенія Гапчинська розповіла, як живе під час війни

Художниця вперше написала про себе у соцмережах

Євгенія Гапчинська відома в Україні як постачальник щастя №1. Її роботи сповнені легкості та безпосередності, і їх складно не запам'ятати. Зазвичай Instagram української художниці рясніє маленькими янголятами, які викликають посмішку на обличчі кожного дорослого, а особисті фотографії та історії тут – рідкість. Проте війна змусила її зробити виняток.

Гапчинська написала допис, в якому розповіла, як живе після повномасштабного вторгнення Росії. Вона зізналася, що її чоловік, художник та дизайнер Дмитро Гапчинський, захищає рідну землю у лавах Збройних сил України, а їхній сімейний будинок під Києвом зруйновано російськими окупантами.

Фото: instagram.com/e.gapchinska

"Ніколи про себе нічого не писала раніше. Для всіх, кого цікавить, де я і як я зараз живу. Мені скоро 48 років. Маю дорослу доньку і 4-річного сина. Мій чоловік у ЗСУ з 24 лютого. Мій дім знаходиться у Макарівському районі, біля Києва. Дім був окупований росіянами, він побитий і розграбований. Зараз я в Києві. Відплакала, відрізала волосся. Бережу сина, молюсь за чоловіка. Богу дякую, що жива. Почала працювати", - написала художниця та супроводила публікацію своєю картиною "Зі мною нічого не бійся!".


Також Гапчинська опублікувала короткий ролик із чоловіком-військовим, який зворушив підписників до сліз. У кадрі Дмитро у військовій екіпіровці освідчується в коханні дружині.

"Найсильніше відео! Реву", "Дімо, ви з Женею сьогодні мене так зворушили. Бережіть себе! Все буде Україна", "Кохання переможе", "Зворушливо", "Бережіть себе і повертайтеся живим", - пишуть шанувальники у коментарях.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євгена Гапчинська (@e.gapchinska)


  • Українська співачка Ірина Білик розповіла, що рашисти зробили з її домом. Особняк артистки розташований у котеджному містечку у селі Березівка Бучанського району, звідки вона разом із маленьким сином поїхала 24 лютого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии