Лайм

Там поховані люди: Андрій Бєдняков показав могили на вулицях рідного Маріуполя

Ведучий жахнувся тим, що відбувається

Андрій Бєдняков - український телеведучий та актор родом із окупованого Маріуполя. В Instagram він регулярно ділиться жахливими фотографіями та правдивими відео з міста, яке знищили росіяни.

На своїй сторінці Бєдняков опублікував нові кадри, зняті у Маріуполі. На них зафільмована звичайна міська вулиця, яка перетворилася на кладовище після повномасштабного вторгнення РФ.

"Маріуполь. Цією вулицею їздив постійно... Тепер там могили. Там поховані люди. У пакетах. До 24.02 місто мало своє життям. Але його "освободили"", - з болем висловився телеведучий.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andrii Biedniakov (@biedniakov)

Раніше Андрій розповідав, що його покійну маму, яка впала в кому під час облоги міста, дивом вдалося вивезти з Маріуполя та поховати належним чином.

"Маму вдалося вивезти та поховати по-людськи, але, на жаль, теж на непідконтрольній Україні території. Як мені сказала сестра: "Я не зробила це біля під'їзду, як ховали своїх родичів люди нашого двору та всього міста", - поділився ведучий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня