Лайм

Впала в кому під час облоги Маріуполя: Андрій Бєдняков розповів про смерть мами

Жінка слабшала з кожним вибухом

Мати Андрія Бєднякова померла під час облоги Маріуполя. Жінка давно хворіла, але якби не повномасштабна війна, то вона, можливо, була б ще жива. Після оточення міста російськими військами мати українського ведучого впала в кому, і в ніч на 6 квітня її серце зупинилося.

"Мама хворіла, про це до цього не знав ніхто. Чому я так часто бував у Маріуполі – я приїжджав до мами, – розповів Бєдняков в інтерв'ю Дмитру Гордону. – За мамою дивилися, були жінки, які допомагали та наглядали".

Андрій Бєдняков із мамою Фото: instagram.com/biedniakov

"Щойно все починалося, нам написала жінка, яка сиділа з мамою і сказала: "До мене підійшла Валентина Миколаївна обняла мене і сказала, ну все це кінець", - з комом у горлі розповів ведучий. - З кожним вибухом їй ставало гірше. Здоровій людині це важко, а хворій людині в рази важче. Плюс у квартирі було вже +3, потім 0 градусів, а для хворої дорослої людини це катастрофа".

У цей час із жінкою також була сестра Бєднякова, яка до останнього не розповідала братові про погіршення стану їхньої мами. Вона боялася, що Андрій одразу приїде до Маріуполя, хоч розуміла, що зробити це було неможливо. Ведучий просив вивезти маму, коли ще не знав, що вона у комі.

"Маму вдалося вивезти і поховати по-людськи, але, на жаль, теж на непідконтрольній Україні в цю хвилину території, - додав він. - Але хоча б, як мені сказала сестра: "Я не зробила це біля під'їзду, як ховали своїх родичів люди нашого двору та всього міста”.

  • Раніше Андрій Бєдняков показав страшні фото життя в окупованому Маріуполі. Люди виживають за умов гуманітарної катастрофи.
  • А також відреагував на те, як рашисти понівечили в'їзну стелу до його рідного Маріуполя. Окупанти перефарбували синьо-жовту назву міста у свій потворний триколор, а українську літеру "і" замінили на російську - "и".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля