Лайм

Рано чи пізно залишається ні з чим: Андрій Бєдняков порівняв Росію з аб'юзером

Телеведучий написав емоційний допис

Російські окупаційні війська продовжують завдавати ракетних ударів по житловим кварталам українських міст, загрожуючи новими кривавими атаками. Андрій Бєдняков порівняв РФ з аб'юзером, який б'є по больному та продовжує залякувати. Однак кінець у нього завжди один – рано чи пізно він залишається ні з чим.

"Ви знаєте, я довго думав, як охарактеризувати для себе те, що відбувається зараз. Я намагався зрозуміти. Пояснити. Крім усім (крім деяких людей іншої країни) нам зрозумілого слова війна. Запам'яталася одна фраза, яку мені писали в коментарях: "Ти що, забув із чиєї ложки ти жер!?" Росія тебе зробила!". І я зрозумів одну річ. Держава Росія - це аб'юзер. Це злий, кровожерливий аб'юзер. Який не хоче розуміти і приймати слово розставання", - написав український ведучий в Instagram.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Який все ще живе минулим. Там, де їм було добре. Поки він не почав пити, бити, знущатися та викидати її речі", - додав Бєдняков і навів у приклад класичні фрази абьзера:

"Та хто ти така без мене!?". "Та що ти робитимеш!?". "Кому ти потрібна!? Подивися на себе!?". "Та я тебе з бруду дістав!" "Ну і вали звідси! У себе повірила". "Вали. Але за волосся я тебе триматиму, і битиму по найболючішому, продовжуючи залякувати. Адже ти одумаєшся і зрозумієш, що я тебе люблю. Люблю, чуєш, дура!?".

"Аб'юзер бреше, нахабно бреше, - зауважив ведучий. - Коли хтось бачить синці на тілі його супутниці, він каже, що це не він: "Скажи, що сама вдарилася". Друзі аб'юзера кажуть "б'є - значить любить". Вони виправдовують його поведінку... Вони звикли теж так жити "Він тебе виховує". Як казав класик: "А що ти зробила, щоб тебе не били?".

Фото: instagram.com/biedniakov

Бєдняков зазначив, що путінська армія знищила безліч українських сіл та міст, серед яких Маріуполь, Волноваха та Сєвєродонецьк. І продовжує завдавати щоденних ракетних ударів по Харкову, Миколаєву, Бахмуту, Угледару та іншим містам, де більшість мешканців розмовляють російською мовою.

"А ваша улюблена АдЭса? Куди ви приїжджали витрачати гроші, купатися в морі і сидіти по шинках, поїдаючи тюлечку з молодою картоплею!? Ви бомбите з ранку до ночі. Підло. Ракетами. Без розбору", - звернувся він до росіян і показав кадри ракетного удару на Одещині, завданого у ніч на 1 липня, внаслідок якго загинула 21 людина, з них двоє дітей.

"Але рано чи пізно настає момент, коли аб'юзер залишається ні з чим. Будь-яке розставання має своє завершення", - наголосив колишній ведучий шоу "Орел і Решка".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andrii Biedniakov (@biedniakov)

  • Раніше українська теле- та радіоведуча Василіса Фролова розповіла, що в її рідний двір в Харкові влучила російська ракета. Внаслідок атаки загинули двоє людей, також поранені діти, які просто грали у футбол.
  • У ніч на 28 червня російські окупанти вдарили ракетами по житлових будинках Очакова в Миколаївській області. Внаслідок ворожої атаки загинули троє людей, у тому числі й 6-річна дівчинка. На кривавий терор рашистів відреагувала Катя Осадча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля