Лайм

Члени сім'ї підтримують війну: Іван Дорн розповів про родичів у Росії

Як і мільйони інших жителів РФ, вони вірять у пропаганду

Іван Дорн народився у Челябінську, але виріс в українському Славутичі. Сьогодні співак, який активно працював у РФ до 24 лютого 2022 року, живе в Європі з дружиною та дітьми. В інтерв'ю New York Times він розповів про родичів, з якими припинив спілкуватися через ставлення до війни.

Фото: https://www.instagram.com/dorn_ivan/

За словами Дорна, лише один із членів його російської родини виходив на зв'язок з того часу, як Росія вторглася в Україну. Двоюрідний брат зателефонував повідомити, що поїхав до Туреччини, а решта родичів підтримує війну і їх не можна переконати у протилежному.

"Російська пропагандистська машина була надто потужною. Я впевнений, що якби ми провели тиждень перед російським телебаченням, ми б самі почали вірити, що ми нацисти та фашисти", - вважає він.

Сьогодні Іван Дорн розірвав зв'язки з Росією, видалив свою музику з російських стрімінгових сервісів, розірвав контракти з російськими брендами та артистами. Він констатував, що йому не вдалося налагодити "культурний міст" між Росією та Україною.

"Моя ідея була така: я захоплюю своєю музикою якнайбільше людей, щоб вони ніколи не нападали на мою країну. Я був упевнений, що люди, які приходять на мої концерти, не воюватимуть проти України, - сказав він. - Ми забули історію, і тепер вона повернулася. Я впевнений, що мине час, і ми забудемо про те, що сталося зараз. А потім ми знову посперечаємося — знову буде мир і війна".

‚ історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників