Лайм

Не повинні казати такі слова: Лілія Ребрик розповіла, як війна змінила її дітей

Зіркову маму налякало запитання 4-річної доньки

Повномасштабна війна вплинула на життя кожного українця, особливо військові дії позначилися на дітях. Лілія Ребрик розповіла, що за останні чотири місяці її доньки дуже подорослішали та кажуть такі слова, які не хочеться чути батькам.

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" телеведуча поділилася, що наразі її сім'я мешкає на два міста: вона з чоловіком знаходиться у Києві, а діти - у бабусі з дідусем в Чернівцях. Коли 9-річна Діана та 4-річна Поліна проводжають батьків до столиці, то не просять привезти нову іграшку чи якийсь смаколик, а запитують, чи повернуться вони живими.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Вони так подорослішали за цей час, так багато всього розуміють, чого нам, батькам, не хотілося б, щоб вони розуміли. Вони такі питання задають, такі слова нам кажуть... Коли ми їдемо до Києва, молодша Поля, якій 4 роки, каже: "А вас там не вб'ють?". Діти не повинні таких слів говорити, - зі сльозами розповідає ведуча. - Вони повинні говорити: "Мамо, привези мені щось". Звичайно, я сподіваюся, що вони на це теж чекають і ми намагаємося зробити так, щоб вони чекали і на іграшки і ще щось там".

Лілія Ребрик та Андрій Дикий вивезли дітей на західну Україну у перший день російського вторгнення, 24 лютого. Через три місяці війни ведуча з чоловіком повернулася до Києва, а діти залишилися у її батьків у Чернівцях. Телеведуча зізналася, що це вимушений захід задля відносної безпеки дочок.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Звичайно, можна було поїхати за кордон, але ми зрозуміли, що не готові розлучатися з татом. Було прийняте рішення, що ми всі залишаємося в Україні, тим більше, що є можливість жити зараз на західній", - сказала Ребрик.

Лілія додала, що сподівається і вірить, що її дівчатка запам'ятають цей страшний період, як невелику подорож та канікули у бабусі з дідусем.

  • Раніше Лілія Ребрик згадала, як із сім'єю виїжджала з Києва. Заміський будинок "дикої сімейки" розташований у районі, який був окупований ворогом.
  • 30 квітня молодша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого відсвяткувала свій 4-й день народження. Незважаючи на те, що сімейне свято затьмарене війною, батьки постаралися зробити для дівчинки цей день таким, що запам'ятовується.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком"

Головним героєм Холостяка 13 став військовослужбовець Олександр Терен Будько - що відомо про захисника, який втратив ноги

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представник Латвії на Євробаченні-2024 співак Dons заспівав українською пісню Teresa & Maria alyona alyona і Jerry Heil - відео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію