Лайм

Тільки б щасливі були: Лілія Ребрик показала своїх доньок у День захисту дітей

Телеведуча - мама двох чарівних дівчаток

1 червня у світі відзначають День захисту дітей. Для України, де російські окупанти щодня вбивають та калічать маленьких українців, ця дата має особливе значення. Знамениті мами публікують фотографії своїх дочок та синів, які є найбеззахиснішими в період війни. Слідом за Машею Єфросиніною своїх дітей показала Лілія Ребрик.

Телеведуча поділилася в Instagram двома яскравими знімками із доньками. У кадрі 9-річна Діана та 4-річна Поліна разом із мамою позують на вулиці. На них – однакові костюми кольору фуксія, а за спиною – клумба з трояндами такого ж відтінку. Сім'я Лілії Ребрик любить family look і часто підбирає одяг так, щоб підкреслити свою єдність.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Люблю безмежно, безстрашно, нестримно. Захищу, збережу, закрию собою, заховаю від зла. Все віддам, на все піду, нічого не злякаюся. Все перетерплю, переживу, вистою. Тільки б щасливі були", - зворушливо підписала публікацію Ребрик.

Шанувальників зворушили слова ведучої і вони побажали діткам миру та щасливого майбутнього.

"Слова справжньої мами", "Ліля, прямо в саме серце. Все буде Україна", "От така мамина любов до своїх дітей", "Прекрасна та сонячна родина! Бережи Боже діточок України! Мирного та щасливого дитинства всім дітям!", - пишуть фоловери під постом.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

У перший день російського вторгнення Лілія Ребрик із чоловіком та дітьми поїхала до батьків на західну Україну. Через три місяці війни ведуча повернулася до Києва та розпочала роботу в студії "Ранку з Україною". Діти телеведучої залишилися у Чернівцях.

"Я так чекала цього моменту, що сьогодні розплакалася, трохи розгубилася, але була така щаслива!, - поділилася вона емоціями. - Новий ранок - нові ми. Ми знову в нашій рідній студії, ми в Києві!".

  • 30 квітня молодша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого відсвяткувала свій 4-й день народження. Незважаючи на те, що сімейне свято затьмарене війною, батьки постаралися зробити для дівчинки цей день незабутнім.
  • Раніше Лілія Ребрик згадала, як із сім'єю виїжджала з Києва. Заміський будинок сім'ї розташований у районі, який був окупований ворогом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності