Лайм

Ти знаєш, що таке війна: Лілія Ребрик звернулася до 4-річної доньки у день її народження

Телеведуча привітала дитину у соцмережі

30 квітня молодша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого святкує свій 4-й день народження. Незважаючи на те, що сімейне свято затьмарене війною, батьки постаралися зробити так, щоб цей день для дівчинки запам'ятався.

Новий рік свого життя маленька Поліна зустріла на Західній Україні, куди бігла з мамою, татом та сестрою від обстрілів. Вранці батьки привітали іменинницю квітами та кульками, також Лілія присвятила дочці зворушливий допис.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Доченько! Наша неймовірна дівчинка! Наша зірочка! Наше сонечко! З днем народження тебе! Весь ранок плачу… Так хочеться, щоб ти нічого ще не розуміла… але на жаль, доля вирішила інакше. Ти вже знаєш у свої 4 рочки що таке карантини-локдауни, ти розбираєшся у вірусах, розрізняєш омікрон від дельти. Але то виявилось дрібницями", - написала телеведуча в Instagram.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Найстрашніше, ти знаєш, що таке війна, - продовжила вона. - Ти знаєш, як важливо ховатися під час сигнала тривоги. Ти знаєш як це важливо, щоб жити. Ти вмієш радіти , коли чуєш заповітне "відбій повітряної тривоги". І при всьому тому ти не втрачаєш вміння співати, безтурботно усміхатися і навіть дзвінко сміятися. Це так цінно! Це так надихає! Заради цього ми з татом готові на все! Будь здоровою та щасливою під мирним небом! Рости, донечко! Перемога вже скоро. Коли ти виростеш, ти будеш знати, якою ціною українці вибороли твою країну!".

Лілія також побажала миру всім дітям України та висловила надію, що вони житимуть у квітучій країні.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі