Лайм

Він зрозумів, куди його хилить: WELLBOY розповів, як розірвав стосунки з Юрієм Бардашем

Співак припинив співпрацю зі своїм продюсером

Днями WELLBOY (Антон Вельбой) заявив, що припинив співпрацю з Юрієм Бардашем - за час роботи з продюсером він випустив хіти "Гуси", "Вишні" та "Nozzy Bossy", з яким дійшов до фіналу Нацвідбору на "Євробачення-2022". Тепер співак поділився подробицями.

У програмі "Сніданок з 1+1" виконавець зізнався, що саме він став ініціатором розриву стосунків із продюсером. Напередодні він мав розмову з Бардашем, у якій той озвучив свою антиукраїнську позицію.

Фото: instagram.com/a.wellboy

"Звичайно, вирішив я. Але перше повідомлення я отримав від нього. Бо, я так думаю, що він зрозумів, куди його хилить взагалі і що з ним відбувається. Він записав мені голосове і розповів про свою позицію. Я зрозумів, що нам з цією людиною не по дорозі", - поділився WELLBOY.

Втім, що саме йому сказав продюсер, Антон розповідати не став, оскільки це було "приватна переписка".

Відмовилися від співпраці з Юрієм Бардашем ще низка музикантів, серед яких Саша Чемеров, відомий як фронтмен гуртів "Димна Суміш" та The Gitas, а також саундпродюсер, співавтор пісень та режисер кліпів WELLBOY Євген Грабаренко.

Фото: YouTube

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Бардаш довго мовчав про те, що відбувається, а кілька тижнів тому вийшов у прямий ефір в Instagram і озвучив свою позицію.

Він заявив, що Росія - "величезна територія з ресурсами та великою культурою, а потенціал цієї країни не зрівняється з жодною країною у світі". Більше того, він сказав, що Україні варто здатися РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil