Лайм

Маразм вищої міри: MamaRika висловилася про зраду Регіни Тодоренко

"Не дай Бог на цю землю твоя нога ступить. Вона буде тобі обпікати ноги"

Уродженка Одеси Регіна Тодоренко продовжує замовчувати про війну в рідній країні. Свою антиукраїнську позицію вона виправдала заявою, що розмови про "політичну ситуацію" можуть зруйнувати її шлюб із російським співаком Владом Топаловим.

Українська виконавиця MamaRika (справжнє ім'я - Анастасія Кочетова) прокоментувала зраду ведучої. Вона вважає таку поведінку Регіни маразмом вищої міри. Детальніше про це співачка розповіла у інтерв'ю Аліні Доротюк.

"Що означає: "Я не можу піти наперекір своєму чоловіку?"?! Ти особистість чи хто? Це тупо і дивно в нас час таке говорити. Що це за внутрішній сімейний патріархат? Твоя сім'я живе в Одесі. Я знаю її батьків. Це для мене маразм вищої міри. Я впевнена, що вона має якісь збереження. Якщо вона так боялася залишитися без грошей… Вона б могла забрати свої збереження і повернутися додому. Якби вона продемонструвала свою позицію, вибачилась, почала донатити, можливо, її б підтримали і вона б знайшла тут роботу. Якби вона вибрала конкретну позицію і зрозуміла, що вже все – далі на два стільці не сядеш. Але вона не зробила нічого", - сказала MamaRika.

Регіна ТодоренкоФото: instagram.com/fan_reginatodorenk0

Артистка додала, що все, що залишається Тодоренко після своїх необдуманих дій - залишатися і надалі в РФ чи в якійсь іншій країні. За словами зірки, "рідна ж земля після зради обпікатиме ноги":

"Я вважаю, що це дно. І всі там говорять, що вона вагітна… Але яке це має відношення до твоєї позиції та свідомості?! Я обурююся і дуже сподіваюсь, що наші люди нарешті побачать, хто на що здатен. Казати "Я не можу, тому що чоловік не дозволяє"… Ти дурепа, просто дурепа. Нема там з ким говорити. Сиди там. Не дай Бог на цю землю твоя нога ступить. Вона буде тобі обпікати ноги. І твої діти, і твої чоловіки, і ти – сидіть там і нехай так буде".

  • Наприкінці травня з'явилася інформація про те, що Регіна Тодоренко покинула РФ. Українська телеведуча вирушила на Балі, щоб там "усамітнитися, змінити обстановку, поставити на паузу все, що лякає". Російські ЗМІ писали, що саме на Балі одеситка стала мамою вдруге.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита