Лайм

Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати вівсянку-різотто з грибами: рецепт смачного сніданку

"Ранок має бути добрим, а сніданок - смачним"

Ектор Хіменес-Браво запустив в Instagram рубрику простих рецептів. Раніше шеф-кухар розповів, як приготувати швидкий плов у рукаві, а тепер поділився відео приготування смачного сніданку – вівсянка а-ля різотто з грибами.

Інгредієнти: печериці (50 г), вешенки (50 г), вівсянка (100 г), вода (200 мл), вершки (50 мл), пармезан (20 г), сіль, перець (за смаком), оливкова олія, вершкове масло.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Приготування:

Гриби добре промийте під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику і крупно наріжте. Перекладіть на розігріту суху сковороду, посоліть і смажте до золотистості. Потім влийте трохи оливкової олії і ще трохи обсмажте.

Додайте вівсянку, перемішайте, влийте воду із вершками і тушкуйте до готовності крупи. Потім додайте невеликий шматочок вершкового масла, тертий сир, перемішайте і зніміть з вогню.

Перекладіть вівсяну кашу в глибоку тарілку, зверху натріть пармезаном, прикрасьте листочками петрушки та подавайте до столу. Ектор зазначив, що така страва смакуватиме не лише на сніданок, а й обід або вечерю.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також