Ектор Хіменес-Браво запустив в Instagram рубрику простих рецептів. Раніше шеф-кухар розповів, як приготувати швидкий плов у рукаві, а тепер поділився відео приготування смачного сніданку – вівсянка а-ля різотто з грибами.
Інгредієнти: печериці (50 г), вешенки (50 г), вівсянка (100 г), вода (200 мл), вершки (50 мл), пармезан (20 г), сіль, перець (за смаком), оливкова олія, вершкове масло.
Приготування:
Гриби добре промийте під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику і крупно наріжте. Перекладіть на розігріту суху сковороду, посоліть і смажте до золотистості. Потім влийте трохи оливкової олії і ще трохи обсмажте.
Додайте вівсянку, перемішайте, влийте воду із вершками і тушкуйте до готовності крупи. Потім додайте невеликий шматочок вершкового масла, тертий сир, перемішайте і зніміть з вогню.
Перекладіть вівсяну кашу в глибоку тарілку, зверху натріть пармезаном, прикрасьте листочками петрушки та подавайте до столу. Ектор зазначив, що така страва смакуватиме не лише на сніданок, а й обід або вечерю.
Подивитися цю публікацію в Instagram
- Раніше Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати люлю-кебаб на сковороді. Суддя "МастерШеф" пропонує подавати східну м'ясну страву із соусом та салатом.
- Також знаменитий кулінар поділився рецептом смачного літнього салату із сезонних овочів.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.