Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко показала, як виглядала в дитинстві: милі фото

На архівних знімках маленька дівчинка з'явилася у різних вбраннях

Вікторія Апанасенко, яка представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у цьому році, показала підписникам свої дитячі фото. У соціальних мережах вона запропонувала людям поставити їй питання, які їх цікавлять, і одне з них було про архівні кадри з дитинства.

На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала серію відповідних знімків. 28-річна дівчина поділилася кількома фотографіями, на яких з'явилася у різних вбраннях: в купальнику, у святкових сукнях, з об’ємними локонами та іграшкою в руках.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Вікторія Апанасенко родом із Чернігова. За освітою дівчина - психолог. З початком війни в нашій країні вона активно зайнялася волонтерською діяльністю: почала готувати обіди, розвозити гуманітарну допомогу.

Українка закінчила факультет психології КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Соціальна робота". Також вона працює професійною моделлю і наразі активно підтримує українські бренди. Вільно володіє українською та англійською мовами. З дитинства займалася художньою гімнастикою, бальними та сучасними танцями, малюванням, брала участь у конкурсах читців поезії та прози. Пише вірші та готує до випуску власну книгу поезії.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

За сторінкою Вікторії у соціальній мережі Instagram стежать майже 200 тис осіб. В блозі "Міс Україна Всесвіт-2022" розповідає не тільки про свою діяльність і викладає фотографії свого життя, але й висвітлює правду про події, які зараз відбуваються в Україні.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування