Лайм

Він приїхав: Наталка Денисенко показала ніжне фото з чоловіком, який повернувся з передової

"Мій захист, моя опора, мій наймудріший порадник"

Українська акторка Наталка Денисенко, яка опинилася в центрі скандалу через зйомки у серіалі "Кріпосна", розповіла про почуття до свого чоловіка-військового. Вона виклала романтичне фото з Андрієм Федінчиком, а у підписі до кадру зізналася, що розлука з коханою людиною змусила її ще більше зрозуміти, як сильно вона кохає та цінує свого обранця.

Про це зірка телеекранів написала у своєму блозі в Instagram. Вона розповіла, що чоловік для неї – і опора, і захист, і найкращий порадник. "Він приїхав. Півтора місяці ми не бачилися… Як я скучила і які у мене зовсім інші почуття до мого чоловіка, я вам не можу передати… Мій захист, моя опора, мій наймудріший порадник. З тобою поряд, Андрій Федінчик, все завжди стає на свої місця", - заявила Денисенко.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Акторка додала, що кожного дня всім українцям варто пам'ятати, якою ціною нам дається свобода. Наталка закликала підписників пам'ятати, що кожен захисник України є героєм.

"Наслухалась історій про війну… Це все дуже нелегко. Наші чоловіку буквально вигризають для нас вільне майбутнє… Мій чоловік, кожен воїн ЗСУ, ТрО, Добробату – Герої. Ми маємо пам'ятати це завжди!" – написала вона.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Раніше знаменитість розповідала, якою була її реакція, коли вона дізналася, що чоловік збирається йти на фронт:

"Ще до війни він казав, що я піду. Тоді я не сприймала, а коли почалася війна я кажу: "А як же я? Як Андрюша? [син подружжя]". Він сказав, що все буде нормально. Я питала його, чому ти не хочеш відмовитися від цієї ідеї? Ось тебе звуть на озвучку, у тебе є робота, допомагатимеш армії. Він каже: "Наташа, припини так говорити, тому що ти мене зараз дуже деморалізуєш!". Він мені так суворо це сказав, і я зрозуміла, що не можна таке говорити своїм чоловікам. Треба говорити, що все у нас буде добре, я збережу життя собі та дитині, я все робитиму, як ти скажеш. Тримайся! Я з тобою! Я за тебе молюся! Мені просто не хотілося... Ну будемо відверті - нікому з українських жінок не хочеться, щоб її чоловік помер на війні. І це - найбільший страх!".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Наталка Денисенко - українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. В квітні 2017 року вийшла заміж за свого колегу - актора Андрія Федінчика. Пара відіграла три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Вони познайомилося під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. Виховують сина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.