Лайм

Наталка Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком-військовим

Андрій Федінчик служить у ЗСУ

Українська актриса Наталка Денисенко вже 4 роки одружена зі своїм колегою Андрієм Федінчиком. Зараз актор захищає Україну в лавах ЗСУ, а його дружина з сином хоч і перебуває в Україні, все ж таки гостро переживає розлуку з коханим.

В Instagram зірка серіалів "Кріпосна" та "Село на мільйон" розповіла, як стосунки з чоловіком змінилися після того, як він став військовим.

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

"Скажу вам відверто, у мирний час я завжди знаходила, як і з чим доколупатися до чоловіка… Ми всі люди - не ідеальні! - пише Наталка. - Ситуація в країні загострила почуття, через численні стресові ситуації всі навколо скинули маски. Ви помітили, як деякі люди відкрили нам свої незнані до цього грані? У коханні так само. Бачите, що навіть під час цього періоду стало візуально більше розлучень?"

Денисенко зізналася, що коли її чоловік став військовим, вона усвідомила, що його життя щодня перебуває під загрозою. У цей момент актриса зрозуміла, що немає нічого важливішого за те, щоб коханий був живим і щасливим.

"Не важливо де, з ким. Головне – життя. Усі побутові дрібниці, недомовки, особливості характеру стають неважливими, – пише Наталка. – Ніколи за своє життя я так багато не молилася і не просила нічого, крім життя для коханої людини".

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

Денисенко побажала всім українкам, щоб вони дочекалися своїх чоловіків живими та неушкодженими. "І ми, і наші стосунки більше не будуть такими, як раніше, тому що тепер ми справді знаємо, що є важливим та цінним", - підсумувала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші