Лайм

Андрій Данилко показав зворушливе архівне фото з молодою Русланою Писанкою

Кадр був зроблений ще у 1997-му році

На 57-му році пішла з життя відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка. Після початку війни в Україні знаменитість поїхала до Німеччини, де лікарі діагностували у неї тяжку хворобу.

Українські зірки не можуть повірити у трагічну звістку. В соціальних мережах друзі та колеги Писанки висловлюють слова співчуття її рідним, діляться архівними фото та спогадами про яскраву та завжди позитивну особистість.

Фото: instagram.com/pisankaruslana

Український музикант Андрій Данилко теж не став виключенням та прокоментував смерть ведучої. На своїй сторінці в Instagram виконавець харизматичної ролі Вєрки Сердючки опублікував знімок із Русланою, який був зроблений ще у далекому 1997-му році. На фото Писанка позує в обіймах Данилка. "Руся, твоя "Погода" завжди була сонячною… Сьогодні дощ. (Фото 1997 р.)", - написав артист в описі до кадру.

Фото: instagram.com/v_serduchka

"Так шкода, коли йдуть позитивні, сонячні люди. Таке чудове фото", "Нема слів", "Гарні... Світла пам'ять Руслані, а Вам, Андрію, мирного неба", "Нехай її душа спочиває з миром...", "Тільки світла пам'ять про Руслану", "Так шкода…. Дуже світла людина", "Такою світлою людиною була Руслана. Нехай її пам’ять теж буде світлою", "Які ви тут молоді", "Як шкода, що такі хороші люди йдуть так рано", "Боже, які ви гарні обоє", "Така світла, яскрава, позитивна, з вибуховою енергією, яку відчуваєш навіть через екран, неймовірна жінка, назавжди в нашій пам’яті", Страшний сон", - висловилися у коментарях шанувальники.

Фото: instagram.com/pisankaruslana

Нагадаємо, наприкінці 1990-х Руслана Писанка стала ведучою програми "Погода" на каналі Інтер, де працювала 7 років. Саме про цей період її творчості згадує Данилко, коли говорить, що "твоя "Погода" завжди була сонячною".

Після початку повномасштабної війни в Україні за програмою "Червоного хреста" Руслана Писанка поїхала до Німеччини на лікування. Її чоловік Ігор Ісаков та важкохвора мама залишилися в Україні. "Чоловік пообіцяв подбати про маму - вона невиліковно хвора, довго не протримається. Вони залишилися у наших друзів, які їм дали притулок, за що я їм дуже вдячна", - розповідала актриса журналістам.

Мама Руслани Писанки померла у березні. Цією новиною вона не стала ділитися з громадськістю – вирішила, що українцям і так вистачає поганих новин. Артистка не змогла бути присутньою на похороні рідної людини: чоловік показав їй прощання по вайберу.

Руслана Писанка з чоловікомФото: instagram.com/pisankaruslana

Востаннє Руслана виходила на звʼязок із глядачами під час святкування річниці проекту "Твій день" у травні 2022 року. Зізнавалася, що вже не може дочекатися, як знову повернеться на телебачення.

Страшна хвороба – рак, забрала життя і молодшого брата Писанки – кінооператора Олега не стало у 2012 році. Руслана довгий час приховувала це від публіки і змогла розповісти лише два роки тому. Після смерті брата ведуча піклувалася про його дітей, своїх племінників. Своїх дітей у знаменитості не було.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

  • Детальніше про те, яким було життя Руслани Писанки – читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)