Лайм

Доходів немає, красивих дівчат не вистачає: Дмитро Ступка поскаржився на життя у США

Актор поділився подробицями

Український актор Дмитро Ступка, який нещодавно розкрив подробиці розлучення з Поліною Логуновою, розповів про життя в США. За словами чоловіка, він постійно "живе на валізах" та думає про повернення до рідної України.

У інтерв'ю "24 каналу" знаменитість сказав, що зараз живе на гроші, які раніше заробив в Україні, адже права на роботу в Америці він не має. Все, що він може робити у чужій країні, – займатися благодійністю та проводити майстер-класи з акторської майстерності для дітей, заробляючи у такий спосіб трохи на життя.

Фото: instagram.com/stupka777

"Можу займатися благодійністю, заробляю, проводячи майстер-класи з акторської майстерності для дітей. Займаюся з дітьми в онлайн-режимі. Якісь гроші мав вдома в Україні, мама привезла їх до Польщі й передала мені. З 9 вересня 2021 року я витрачаю те, що заробив до цього в Україні. Доходів у мене нема. Це все не дуже просто. Але є друзі, які можуть підтримати. Є майстер-класи з дітьми. Це поки що допомагає", - пояснив актор.

Ступка також розповів, що зі своєю колишньою обраницею Поліною Логуновою вони змогли залишитися у гарних стосунках після розставання. Жінка не забороняє Дмитру спілкуватися та бачитися з їхньою донькою Богданою.

"Єдине, все впирається в гроші. Долетіти з Маямі в Лос-Анджелес – це 5 годин і квитки коштують від 500 до 600 доларів. Якщо я маю нагоду або кошти дозволяють мені прилетіти, то звичайно, що я можу це зробити. Ніхто ніяк не забороняє, просто домовляюся заздалегідь", - поділився знаменитість.

Ступка із Поліною Логуновою та донькою БогданоюФото: instagram.com/stupka777

Ступка зізнався, що після розлучення ще не готовий починати нові стосунки. До того ж, як запевнив актор, в США із дівчатами складно, оскільки "у них інший менталітет і більшість із них неохайні, не дуже за собою слідкують".

"Стосунків не було жодних. Тут, в Америці, складно з дівчатами. У них інший менталітет, не все так просто. Українські дівчата тут нарозхват, бо вони дуже красиві. І тут справді не вистачає красивих дівчат. Не знаю, чому так. Є красиві, безперечно, але більшість неохайні, не дуже за собою слідкують. Може це нормально, але тут все інше, не таке, як в нас. Та й у мене не така досконала англійська, щоб розмовляти на різні теми з кимось. Пройшло мало часу, щоб в мене з'явилися якісь стосунки. Я ще від попередніх не дуже відійшов. Я вільний і поки що нема якогось сильного бажання починати нові стосунки. Як Бог дасть. Про одруження взагалі не думаю", - заявив Дмитро.

Фото: instagram.com/stupka777

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні