RU  UA

Дізнатися

У багатьох друзів уже немає будинків: Сергій Бабкін розповів про наслідки обстрілу Харкова

Музикант показав листування зі своїм кумом

21 липня російські загарбники обстріляли один з найгустозаселеніших районів Харкова. Унаслідок ворожого обстрілу десятки людей зазнали поранень, є загиблі.

Український виконавець Сергій Бабкін також розповів про наслідки обстрілів Харківщини. У Instagram він опублікував скріншоти листування з кумом, який із сім’єю знаходиться там.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Ось переписка Сніжани з нашим кумом. Щоденно від рук російських солдатів гинуть мирні жителі Харкова! Дивіться, підписники з Росії, які залишилися тут! Це не склади. Це речовий ринок. Більше 20 поранених, є загиблі. І цей кошмар продовжується кожного дня! Хаотичні обстріли міста зранку та ввечері. У багатьох моїх друзів вже немає будинків. Багатьох моїх знайомих вже немає серед живих", - написав співак.

В наступному stories музикант показав повідомлення, які отримав від кума після обстрілів. Чолововік пише Сергію:

"Мій колишній працівник загинув. На першому фото моя дружин намагається хоч якось заспокоїти його дружину Сабіну. До 2015 року вони в мене працювали. Поїхали в Курськ до родичів, за півтора роки повернулися до Харкова. Жили під обстрілами у Салтівці. А смерть застала на роботі. Залишилися дві доньки без батька".

Фото: instagram.com/babkin_official

За даними поліції, попередньо, армія РФ обстріляла Харків із реактивних систем залпового вогню "Ураган", касетними снарядами. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Пізніше стало відомо, що внаслідок обстрілу окупантами двох районів Харкова загинули троє людей, ще 23 – поранені.

  • Внаслідок ракетного удару по центру Вінниці загинув звукорежисер Євген Коваленко – член команди української співачки ROXOLANA. Того трагічного дня, 14 липня, у артистки мав відбутися в цьому місті концерт, і в момент "прильоту" хлопець разом з рештою музикантів готувався до виступу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность