Лайм

Це повна нісенітниця: Ілон Маск спростував чутки про роман із дружиною Сергія Бріна

Мільярдер заявив, що не мав стосунків із Ніколь Шанахан

24 липня видання Wall Street Journal повідомило, що Сергій Брін розлучився з дружиною Ніколь Шанахан через її зраду з Ілоном Маском.

За словами джерел журналу, минулої осені засновник Tesla і SpaceX "вступав у короткий роман із дружиною Сергія Бріна, що спонукало співзасновника Google подати на розлучення на початку 2022 року і поклало край довгій дружбі мільярдерів".

Сергій Брін та Ніколь Шанахан Фото: Getty Images

У статті стверджується, що відтоді Брін наказав своїм фінансовим консультантам продати інвестиції у компанії Маска. Журнал не зміг підтвердити будь-які операції, але повідомив, що під час фінансової кризи 2008 року Брін виділив близько 500 тисяч доларів Tesla, яка перебуває у скрутному становищі.

Wall Street Journal пише, що Маск і Шанахан зрадили довіру Бріна на фестивалі Art Basel у грудні 2021 року. Після цього співзасновник Google заявив про розлучення через "непримиренні розбіжності". Згідно з журналом, "на вечірці на початку 2022 року Маск впав на одне коліно перед Бріном і вибачився за провину, благаючи про прощення". Сергій Брін нібито вибачив, але відтоді не розмовляє з Маском.

Ілон Маск Фото: Getty Images

Новина про зраду встигла поширитися по всьому світу, після чого Ілон Маск спростував її у Twitter.

"Це повна нісенітниця. Ми з Сергієм друзі і минулої ночі були разом на вечірці! Я бачив Ніколь всього два рази за три роки, обидва рази в компанії багатьох людей. Нічого романтичного, - написав він. - У мене навіть не було сексу цілу вічність. Я працюю божевільну кількість часу, так що у мене просто не так багато часу для інтрижок".

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Маск також звинуватив Wall Street Journal у низьких стандартах журналістики та публікації випадкових чуток від третіх осіб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків