Лайм

Ілон Маск розійшовся з матір'ю своєї молодшої дитини після трьох років стосунків

Їх розділила робота

50-річний Ілон Маск та 33-річна Граймс (справжнє ім'я - Клер Еліс Буше) розійшлися після трьох років стосунків. Підприємець та співачка більше не пара, але продовжують жити під одним дахом і разом виховувати спільного сина з незвичайним ім'ям X AE A-XII (Екс Еш Ей-Твелв).

Про це повідомляє видання Page Six, посилаючись на самого Маска. За словами мільярдера, вони зі співачкою залишилися в чудових стосунках і продовжують любити один одного.

Фото: Getty Images

Причиною розриву мільярдер назвав те, що їм з дівчиною доводиться жити на два міста: сам він більшу частину часу проводить в Техасі, де займається справами Tesla і SpaceX, а робота Граймс в основному проходить в Лос-Анжелесі.

Втім, канадська зірка разом з однорічним сином все ще живуть разом з Маском - роз'їжджатися вони поки не планують. "Зараз вона [Граймс] знаходиться зі мною, а малюк Екс - в сусідній кімнаті", - додав бізнесмен.

Ілон Маск і Граймс почали зустрічатися у 2018 році. У 2020-му у пари народився син, якого вони назвали X AE A-XII Маск. Основне ім'я дитини - X, а середнє, яке розташовується між особистим ім'ям та прізвищем, - AE A-XII. Батьки називають малюка просто Х (Екс).

Для мільярдера ця дитина стала шостою, а для виконавиці - первістком.

  • Батьки нечасто публікують знімки сина, але з нагоди свого 33-річчя Граймс поділилася кількома миловидними кадрами.
  • Також співачка розповіла, як їхній з Ілоном Маском син змінив її життя, а також зізналася, що однорічний малюк не називає її мамою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків