Лайм

Неймовірні болі: Олена Мозгова думала про самогубство через хворобу Лайма

"Тієї ночі мені було особливо погано. Я не могла ані сидіти, ані стояти"

Українська продюсерка Олена Мозгова, яка у липні минулого року захворіла на бореліоз, через тяжку боротьбу з хворобою замислювалася про самогубство. Проте від страшних думок її врятувала маленька донечка, яка стала для знаменитості стимулом продовжувати боротися і жити далі.

Про наслідки хвороби Лайма та руйнівні думки Мозгова розповіла у Facebook. Вона опублікувала фото, яке зробила у той непростий період свого життя. На знімку зображений світанок, який, за словами Олени, міг стати для неї останнім.

Фото: facebook.com/olenamozgova1

"Цьому фото трохи більше року… Саме цей світанок міг стати для мене останнім… Неймовірні болі, які принесла мені хвороба Лайма і які нічим, ніяким знеболювальним неможливо було втамувати, мене доводити до думок, що потрібно завершувати цей земний шлях. Тієї ночі мені було особливо погано. Я не могла ані сидіти, ані стояти. Ходила по кімнаті, вдивлялась в цей пейзаж і рахувала хвилини, щоб можна було прийняти знеболювальне, яке діяло максимум хвилин двадцять. А далі знову по колу .. Приймати можна було кожні три години.. Ця ніч і світанок на фото могли стати останніми, але не стали завдяки Солі [молодша донька зірки]. В той момент, коли вже було нестерпно, я подивилась на свою сплячу красуню і зрозуміла, що поки вона без мене не зможе в цьому світі, і я маю знайти в собі сили жити хоча б заради неї… І я таки знайшла ті сили, а за декілька днів моє паралізоване обличчя потроху почало мене слухатись, лікування діяти і болі відступати, - поділилася подробицями продюсерка.

Фото: facebook.com/olenamozgova1

Свою публікацію Мозгова закінчила думкою про те, що після темряви завжди наступає світло, і як би не було зараз боляче чи важко – потрібно не здаватися, а продовжувати життєвий шлях.

"Я знаю, як важко, боляче зараз дуже багатьом людям.. Я знаю, що багато з них, з тих чи інших причин, не бачать сенсу далі жити.. Але.. за темрявою ЗАВЖДИ наступає світанок! І не дивлячись на всі страшні речі, які зараз відбуваються в житті, все одно є прекрасне.. Потрібно просто пошукати, озирнутись, придивитись", - резюмувала зірка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми